Sport

Komentari 10

Ibrahimović: Ovo je samo početak, bit će toga još...

Ibrahimović: Ovo je  samo početak, bit će toga još...

Na treningu uoči utakmice protiv Auxerrea, Ibra je zastao iza leđa Rodneya Strassera i udario ga. Isti dan nešto kasnije zabio je dva gola Auxerreu

Neki igrači za utakmice se pripremaju odmorom, neki slušaju glazbu, neki se mole. Zlatan Ibrahimović, recimo, udara suigrače.
Na zadnjem treningu uoči utakmice protiv Auxerrea, dok su ostali igrači slušali trenera, Ibrahimović je nezainteresirano šetao uokolo i zastao iza leđa Rodneya Strassera.
Nekoliko trenutak ga je odmjeravao i onda ga iz čista mira opalio 'high kickom' u rame. Igrač iz Siera Leonea u čudu ga je gledao, ništa mu nije bilo jasno, a Ibra se samo bahato nasmiješio i odšetao do Ronaldinha.
Kukavički potez na treningu očito ga je inspirirao u srijedu navečer. S dva majstorska gola u samo tri minute sam je pobijedio francuski Auxerre. Trebala mu je dobra, prava utakmica nakon lošeg ulaska u sezonu i promašenog penala protiv Cesene.
- Napokon je igrao za momčad - rekao je Milanov trener Massimiliano Allegri.
- Posebno dobar bio je u drugom poluvremenu, fantastičan. Glupo je isticati kakvo je on pojačanje za nas. A i lako mu je bilo igrati s ovakvim suigračima - dodao je Allegri.
Auxerre se držao više od sat vremena, a onda je Zlatan zabio u 66. i 69. minuti.
- Loši smo bili na početku, ali dobro je završilo. Odlično treniram i golovi su plod rada. A bit će ih još - rekao je Ibrahimović i odgovorio Interovu predsjedniku Morattiju, koji se naslađivao nakon što je promašio penal:
- Neka gleda svoja posla.

Najčitaniji članci