Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ibrin dres najskuplji, slijedi ga Arsenal, a Unitedov najjeftiniji

Ibrin dres najskuplji, slijedi ga Arsenal, a Unitedov najjeftiniji
1

Dres Zlatana Ibrahimovića dugih rukava prodaje se za visokih 146 eura što ga čini skupljim od svih dresova top šest klubova Engleskog nogometnog prvenstva, kao i od Barceloninog i od Realovog

VIDEO

Dres LA Galaxyja dugih rukava s Ibrahimovićevim imenom na njemu košta 146 eura, što ga čini skupljim od dresova top šest klubova Engleske Premier lige, kao i od dresova Španjolskih velikana, Barcelone i Real Madrida.

Zlatan je jedan od najkontroverznijih, ali i najobožavanijih sportaša u bilo kojem dijelu svijetu. U ožujku je dres Manchester Uniteda zamijenio onim američkog LA Galaxyja, koji će vrlo vjerojatno isplatiti njegovu godišnju plaću (1,5 milijuna eura) u vrlo kratkom roku zahvaljujući prodaji dresova.

Već je upisao debi u kojem je svojoj ekipi donjeo pobjedu 4-3 zahvaljujući dvama golovima, od kojih se posebno ističe prvi kojeg je zabio volejem s gotovo 40 metara.

Zlata(n) vrijedan: U kojem god dresu igrao, zabit će eurogol...
Zlata(n) vrijedan: U kojem god dresu igrao, zabit će eurogol...

 

Isto kao i dres dugih rukava, replika Ibrinog dresa kratkih rukava također je najskuplja od svih drugih dresova ove vrste. Ona košta 93,5 eura.Taj dres sadrži brojne karakteristike pravog dresa, kojeg nose igrači, uključujući 100 postotni pamuk te Adizero karakteristike što ovaj dres čini puno lakšim.

Iako je Galaxy dobio čast da njegovi dresovi dugih rukava, kao i replike dresova kratkih rukava budu najskuplji, trofej za najskuplji originalni dres kratkih rukava pripada Arsenalu, koji je za njih odredio cijenu od 142 eura.

Arsenal je vrlo blizu tome da se ne kvalificira za Ligu prvaka naredne sezone što će im zasigurno loše utjecati na financije, ali su se oni snašli na drugi način kako da nadoknade taj gubitak.

Također, replika Arsenalovog dresa kratkih rukava je najskuplja u Europi, a cijena iznosi 90 eura.

Juventus je također ekipa koja ima jedne od najskupljih dresova te ćete, ako želite original Juveov dres kratkih rukava morati izdvojiti 135 eura.

Na drugom kraju tablice, Manchester United nudi najbolje cijene. Ako želite original dres Crvenih vragova za njega ćete dati 68 eura, dok će vas replika istog tog dresa koštati 35 eura. 

Osim Uniteda, nešto jeftinije dresove nudi i Chelsea, a njihov original dres kratkih rukava košta 72 eura.

Analizu cijena dresova napravio je engleski The Sun.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...