Obavijesti

Sport

Komentari 1

Idemo, cure! Podravka se doma bori za ulazak u Ligu prvakinja

Idemo, cure! Podravka se doma bori za ulazak u Ligu prvakinja
1

Prvu utakmicu rukometašice Podravka Vegete igraju u subotu, 8. rujna u 19,30 sati protiv turskih prvakinja Muratpasa Belediyesi SK. Ulaz u dvoranu Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici je besplatan

VIDEO

Rukometašice Podravka Vegete ovog vikenda u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici očekuje važan turnir u kojem love mjesto u elitnom rukometnom natjecanju - EHF Ligi prvakinja 2018./19.

U polufinalnoj utakmici u subotu 8. rujna u 19,30 sati, Podravkašice će odmjeriti snage s turskim prvakinjama Muratpasa Belediyesi SK, a pobjednica EHF kupa SCM Craiova iz Rumunjske sa srpskim prvakinjama ŽORK Jagodina. Utakmice za treće mjesto i finale igrat će se u nedjelju 9. rujna, u 15, odnosno 18 sati.

MKS Perla Lublin domaćin je drugog kvalifikacijskog turnira u Lublinu. Samo pobjednici obaju turnira doći do će grupnih utakmica – pobjednica skupine 1 turnira u Lublinu pridružit će se ekipama CSM Bucuresti, Vipers Kristiansand i FTC-Rail Cargo Hungaria u skupini D, dok će pobjednica grupe 2 iz Koprivnice naići na branitelja prvaka Györi Audi ETO KC, Thüringer HC i RK Krim Mercator u skupini C. Ekipe koje osvoje drugo i treće mjesto nastavit će svoje europske utakmice u trećem kvalifikacijskom krugu EHF kupa.

Rukometašice Podravka Vegete, nakon uspješnih pripremnih turnira u Koprivnici, Ljubljani i Grudama, optimistične su uoči kvalifikacijskog turnira za Ligu prvaka. Ekipa predvođena Zlatkom Saračevićem, slavnim hrvatskim olimpijcem i osvajačem zlatne medalje iz Atlante 1996. godine, ove je sezone dodatno osnažena i pojačanjima.

U Klub su tako stigle slovačka reprezentativka, donedavna igračica slovačkih prvakinja Iuventa Michalovce, Maria Holešova na poziciji lijevog krila, vanjska igračica Dejana Milosavljević, srednja vanjska igračica Natalia Chigirinova koja je stigla iz ruske Astrakhanochke, vratarka Jovana Risović koja je stigla iz mađarskog Kecskemeta te Karyna Yezhykava, reprezentativka Bjelorusije, na poziciji vanjske igračice. Također osim standardne prošlosezonske ekipe u redove RK Podravka Vegete vratile su se i Selena Milošević, te Nikolina Zadravec.

Prvu utakmicu rukometašice Podravka Vegete igraju u subotu, 8. rujna u 19,30 sati protiv turskih prvakinja Muratpasa Belediyesi SK. Ulaz u dvoranu Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici je besplatan, uz ulaznice koje se mogu podići od srijede u službenim prostorijama Rukometnog kluba Podravka, Pivnici, Hotelu Podravina i recepciji Podravke.

Spremaju se brojna iznenađenja za navijače i animacija za najmlađe tako da se ovaj vikend za svu publiku, velike i male priprema pravi rukometni praznik. Iznenađenje za sve prisutne bit će i live premijera nove himne RK Podravka Vegete uz legendarne Zaprešić Boyse koji će u subotu i nedjelju razgaliti srca svih Koprivničanki i Koprivničanaca te svih onih koji ovaj klub nose u srcu.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao