Obavijesti

Sport

Komentari 591

Švedska srušila Hrvatsku! Sve će se odlučiti u zadnjem kolu...

Švedska srušila Hrvatsku! Sve će se odlučiti u zadnjem kolu...
5

Hrvatska je prvo poluvrijeme odigrala blijedo i jalovo, a Šveđani su na predah otišli sa zasluženih dva gola prednosti. U nastavku 'vatreni' su bili nešto bolji, ali i dalje daleko od potrebnog

Švedska je svladala Hrvatsku 2-1 u predzadnjem kolu treće skupine Lige A Lige Nacija.

Hrvatska je u prvo poluvrijeme ušla potpuno blijedo, jalovo, dok su Šveđani bili energični i hitri te im se to isplatilo u 36. minuti kada je Kuluševski otresao Kovačića u duelu i potom završio lijevom nogom.

I dok su 'vatreni' isčekivali predah i moguće promjene u igri, u sudačkoj nadoknadi zatekao ih je Danielson koji im je glavom zabio iz prekida u posljednjoj akciji prvog dijela za 2-0.

Hrvatska je u drugi dio ušla nešto bolje nego u prvi, ali i dalje su Šveđani u par navrata jako opasno prijetili te imali nekoliko izglednih prilika za gol, čak i više nego 'vatreni'.

Međutim, nisu uspjeli iskoristiti ih, nešto je branio Livaković, promašivali su i zicere, a u 82. minuti Vlašić je ubacio s lijeve strane. Perišić je pucao glavom, a pogodio je Danielsona koji je nesretno loptu skrenuo u vlastitu mrežu.

Hrvatska i Švedska sad imaju jednak broj bodova, a u posljednjoj utakmici Hrvatska igra s Portugalom, dok Šveđani igraju s Francuzima. Pobjednik u Francuskoj već je odlučen te su i Portugalci i Francuzi rasterećeni.

Što Hrvatskoj treba za ostanak u elitnom rangu Lige nacija pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga nacija 20:45 , Friends Arena, Solna, Švedska
Švedska
Kuluševski 36' Danielson 45+2'
2 : 1
Hrvatska
Danielson (ag) 81'
Sortiranje događaja
90+4'

KRAJ!

90+3'

Vlašić! Sjurio se s boka u sredinu i zapucao s dvadesetak metara, no Olsen je smireno to obranio!

90+2'

Izvrsnu su priliku imali Šveđani! Modrić je u duelu izgubio loptu, Šveđani su hitro povukli prema naprijed, Berg je imao puno prostora pred sobom, no onda je poslao očajno dodavanje u prostor i dao loptu 'vatrenima'...

90+3'

Igrat će se tri minute nadoknade.

90'

Vlašić... Briljantno je sad ubacio Juranović iza leđa švedskim braničima, Vlašić je natrčavao na tu loptu, no nije ju dobro zahvatio... Kakva je ovo šansa bila!

Komentari 591