Sport

Komentari 4

Igor Pamić je pred vratima Aldo Drosine: Žele ga na klupi Istre

Igor Pamić je pred vratima Aldo Drosine: Žele ga na klupi Istre

Puljani stoje loše u ligi te su trenutno posljednjeplasirana momčad sa 18 bodova iz 21 utakmice, a uprava je kontaktirala Igora Pamića koji bi po treći put mogao zasjesti na klupu Puljana

Nezadovoljni posljednjim mjestom na ljestvici i nizom poraza u zadnjim kolima, čelnici Istre 1961 krenuli su u potragu za novim trenerom. Odluka je pala na Igora Pamića, koji je već dvaput bio trener Istre. U prvom je mandatu klub premijerno uveo u Prvu HNL, a u drugom ga prvo spasio od ispadanja, a potom je dvaput bio šesti.

Na lupi Puljana još je uvijek Danijel Jumić kao prijelazno rješenje nakon što je Fausto Budicin otišao iz kluba, apod njegovom su palicom uspjeli izboriti Kup pobjedu protiv Šibenika (2-0), ali su i na domaćem terenu izgubili od Varaždina (0-1) to ih je samo prikucalo za dno ligaške ljestvice.

Bilo kako bilo, konačna odluka još nije donesena te će zasad momčad na gostovanju u Gorici voditi Jumić ili Pamić, a sve bi ubrzo mogli saznati, a kako piše Novi list, pregovori su zapeli na financijskom planu i duljini ugovora pa bi ipak na klupi Puljana u Gorici trebali gledati Jumića i legende HNL-a, Ivana Lajtmana i Gorana Rocu.

Podsjetimo, Istra je trenutno posljednjeplasirana momčad lige s 14 bodova iz 21 utakmice, a ispred njih je Lokomotiva s 18 bodova iz 21 utakmice. Do kraja je još 14 kola s tim da Istra još igra zaostalu utakmicu upravo protiv Lokomotiva 6. ožujka.

Najčitaniji članci