Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Igor Štimac: Hajduk na Dvoransko i s Cernatom

Jarni mi je rekao da će zvati sve, i Cernata i Verpakovskisa, a i Zdravko je potvrdio da Dinamo dolazi u najjačem sastavu, kaže Štimac

Ivo Čagalj
Video: Ivo Čagalj
0 komentara

Prijašnjih godina Hajduk je znao tiho bojkotirati T-Com Dvoransko prvenstvo Prve HNL pa bi trener sjedio na tribini ili bi došli u Zagreb bez pola momčadi. No 2008. godine - od 8. do 13. siječnja - trebali bi zaigrati u punom sastavu. Tako barem najavljuje Igor Štimac.
- Razgovarao sam s Jarnijem i rekao mi je da će zvati sve, i Cernata i Verpakovskisa, a i Zdravko mi je potvrdio da će Dinamo igrati u najjačem sastavu - rekao je predsjednik Udruženja prvoligaša.
Poseban motiv imat će Zagreb. Nakon što su dvaput uzastopce bili najbolji, Udruga prvoligaša obećala je bonus od 100.000 kuna ako dečki iz Kranjčevićeve opet pobijede. Standardne su nagrade najboljima - 200.000 kuna prvaku, 100.000 drugoplasiranom i 50.000 trećem. Na prvom turniru, 8. i 9. siječnja, igrat će: Dinamo, Zagreb, Varteks, Inter, Međimurje i Cibalija, a na drugom (10. i 11.): Hajduk, Slaven, Rijeka, Zadar, Osijek i Šibenik.

Naši partneri pišu
Message