Obavijesti

Sport

Komentari 20

Igor Tudor s PAOK-om testira lokose: "Normalna utakmica"

Igor Tudor s PAOK-om testira lokose: "Normalna utakmica"
7

Grčka je momčad sigurno favorit u ovim ogledima, što ne znači da smo mi lišeni entuzijazma i volje. Učinit ćemo sve kako bismo izbacili PAOK, poručio je Čačić

VIDEO

Ante Čačić i Igor Tudor u četvrtak od 20 sati (ArenaSport 1) po prvi će se put naći na suprotnim stranama kao treneri. Iako obojica imaju pozamašnog iskustva u HNL-u, njihove momčadi još nisu igrale jedna protiv druge. Lokomotiva u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige dočekuje grčki PAOK .

- Očekuje nas natjecanje koje je za Lokomotivu vrlo važno, ovo nam je već drugi izlazak u Europu. Uspjeli smo kao favoriti izbaciti Broughton, time doći do dvoboja s renomiranim PAOK-om. Grčka je momčad sigurno favorit u ovim ogledima, što ne znači da smo mi lišeni entuzijazma i volje. Učinit ćemo sve kako bismo izbacili PAOK - izjavio je Ante Čačić, trener lokosa kojemu se u kadar vraćaju Jan Doležal i Herdi Prenga .

- Volio bih da se o plasmanu u treće pretkolo odlučuje u Solunu. Mi smo u petom tjednu priprema, dok Igor Tudor iza sebe ima samo tri tjedna priprema. Tu vidimo svoju priliku, gdje bismo mogli iznenaditi PAOK.

Tudor se vraća u Hrvatsku kao trener pet mjeseci nakon (naprasnog) odlaska iz Hajduka.

- Ovo je za mene normalna utakmica, ali opet malo drugačija jer PAOK u prvoj službenoj utakmici vodim u svojoj domovini - kazao je Splićanin koji neće moći računati na kažnjene igrače Lucasa i Pereyru .

VIDEO

- Mene zanima samo nogomet, zanima me što mi možemo nakon samo 20-ak dana treninga. Nije normalna situacija tako rano započeti sa sezonom, ali na to ne možemo utjecati. Sigurno nismo u idealnoj formi. Sada moramo momčad pripremati na dva načina; podizati fizičku spremu svojih igrača, ali ih ne previše opteretiti u ovoj fazi sezone.

- Znam Lokomotivu jako dobro, gledao sam i posljednje tri njihove utakmice. Rekao sam svojim igračima da je Lokomotiva kvalitetna i mlada momčad, ali će sve ovisiti o nama. Već sutra ćemo vidjeti dobar PAOK - poručio je Tudor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'