Obavijesti

Sport

Komentari 207

Hajduk pokazao tko je gazda: 'Legli su nam sa svojom igrom'

Hajduk pokazao tko je gazda: 'Legli su nam sa svojom igrom'
5

Nogometaši Hajduka uvjerljivim su rezultatom dobili Split na Parku Mladeži. Bilo je čak 3-0 za Hajduk. Caktaš i Maglica zabili su za "bile", Glumac je zabio autogol...

VIDEO

Split je strašna momčad, po kadru odmah iza Dinama. Bez neke demagogije, favoriti su protiv nas, rekao je trener Hajduka Igor Tudor uoči gradskog derbija u Parku Mladeži.

Mudro je Tudor prebacio palicu na Mršićevu momčad, rasteretio svoje igrače pritiska i na kraju utakmice slavodobno podigao ruke u zrak. Hajduk je rastavio Split na proste faktore. Tudorova momčad slavila je 3-0 i zasjela na prvo mjesto ljestvice nakon što su Rijeka i Dinamo u prvom derbiju dana odigrali bez golova.

- Split ima bolje pojedince, ali mi smo puno bolja momčad, legli su nam sa svojom igrom i čini mi se da je utakmica bila lijepa za gledanje. Split je dobra momčad, ali danas su se namjerili na boljega - rekao je trener Hajduka Igor Tudor nakon utakmice.

Split je igrao bez Rebića, ali je od prve minute nasrnuo na Hajduk. Navijači Splita nakon tih sjajnih početnih pet minuta nisu mogli ni sanjati što ih čeka. Tragičar večeri bio je Tomislav Glumac koji je bio u "filmu".

Prvo je u 17. minuti napravio naivan penal nakon što je u 16 metara srušio Hajdukovog napadača Antona Maglicu. Mijo Caktaš zabio je za 1-0

U 30. minuti utakmice Glumac je ponovno u akciji. Mikanović je pucao, lopta je pogodila stativu i odbila se od nesretnog Glumca u gol. 

Split je pokušavao nešto napraviti, ali večeras im ništa nije polazilo za rukom. Anton Maglica uništio im je svaku nadu već na početku drugog dijela golom za 3-0. 

- U veznom redu nismo bili kakvi smo trebali biti, gol nas je dotukao i nešto ćemo morati mijenjati. Dobro smo otvorili utakmicu, imali neke šanse, ali je u tom dijelu Lovre Kalinić bio junak - rekao je trener Splita Stanko Mršić.

Hajduk je dominantno prohujao Parkom Mladeži i pokazao tko je gazda u gradu.

Treba imati m...

Bacio sam se i zahvatio loptu ramenom, smiješno je da mi je sudac poništio gol. Za ovakve utakmice treba imati m..., da smi svi dali sve od sebe, danas bismo se vratili u igru, rekao je igrač Splita, Aljoša Vojnović.

HNL, 3. kolo:

Split - Hajduk 0-3 (Caktaš 17 (p), Glumac 30 (ag), Maglica 49)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...