Obavijesti

Sport

Komentari 6

Igrao s Hrvatima u Interu, a sad je neprepoznatljiv: Odao se opijatima, pretukao roditelje

Igrao s Hrvatima u Interu, a sad je neprepoznatljiv: Odao se opijatima, pretukao roditelje

Freddy Guarin (37) bivši je kolumbijski reprezentativac koji je u karijeri igrao za Porto te Inter gdje je svlačionicu dijelio s Mateom Kovačićem, Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem. Otkako se umirovio, njegov život se promiijenio

VIDEO

Puni računi i slava ono su što sa sobom donosi nogometna karijera. Sve je podređeno igračima, apsolutno im je sve servirano i na njima je samo da se posvete nogometu. No, neke zavedu novac i slava, predaju se porocima pa zapadnu u probleme.

Freddy Guarin (37) bivši je kolumbijski reprezentativac koji je u karijeri igrao za Porto te Inter gdje je svlačionicu dijelio s Mateom Kovačićem, Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem. Krasila ga je izuzetna fizička sprema, bio je perspektivni nogometaš čija karijera nije otišla u željenom smjeru, no danas izgleda neprepoznatljivo. Umirovio se 2021. godine i od tada je u svojoj zemlji postao poznatiji po ekscesima. 

Split: Europska liga, 3. pretkolo, HNK Hajduk Split - FC Inter Milano

Prije dvije godine su ga uhvatili nakon što je pretukao roditelje i još nekoliko članova obitelji. Nekad perspektivnog nogometaša nisu uspjeli obuzdati ni policajci koji su ga jedva izvukli iz kuće, a traperice su mu bile preplavljene krvlju.

No, to nije bio kraj Guarinove 'predstave'. Nakon što se nije mogao smiriti ni ispred policijske stanice, kolumbijski službenici bili su prisiljeni pozvati hitnu pomoć koja ga je morala vezati.

Ispostavilo se kako je bio pod utjecajem alkohola i droga. Bilo mu je to najizazovnije životno razdoblje, a prošle godine se pokajao za svoje grijehe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fredy Guarin (@fguarin13)

U međuvremenu je postao vrlo religiozan, ali se očigledno i fizički zapustio. Njegov novi izgled šokirao je mnoge. 

- Nemojte se bojati onoga što govore, bojte se da ćete dopustiti da vas neki dio ovog društva ponese da ono što želi je da vas vidi u lošem stanju.  Ako padnete 1000 puta, ustanite po 1001. put. Mi smo Božja djela, ne sumnjajte da on ima predivne projekte za sve nas - napisao je na Instagramu. 

Najtrofejnije razdoblje u karijeri imao je u Portu gdje je osvojio tri naslova portugalskog prvaka, tri portugalska kupa, dva Superkupa te Europsku ligu 2011. godine. U Interu je igrao od 2012. do 2014. godine uz 141 utakmicu, 22 gola i 38 asistencija. Iz Intera je otišao u Shangai Greenland Shenhuaom osvojio dva kineska Kupa, a Kinu je nakon trogodišnje epizode zamijenio Vasco da Gamom. Brazilska momčad uručila mu je otkaz nakon prve sezone nakon čega je neko vrijeme bio bez kluba, a onda je dobio priliku u bogotskom Millonariosu gdje je i završio karijeru prije dvije godine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući