Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ima li što originalnije? Lazio predstavio Sarrija uz - cigaretu

Ima li što originalnije? Lazio predstavio Sarrija uz - cigaretu

Na dan popušim 60 cigareta. Dobro, vjerojatno je to koja previše. Za vrijeme utakmice ne osjećam nikakvu posebnu potrebu zapaliti, ali čim završi, cigareta je obavezna, kazao je novi trener Lazija jednom prilikom

VIDEO

Dnevno popuši tri kutije cigareta, Chelsea i Juventus su samo zbog njega napravili posebnu prostoriju u kojoj je mogao pušiti do mile volje dok je na stadionu, a u budućnosti će se dim cigarete širiti hodnicima Olimpica.

Lazio je danas i službeno potvrdio angažman Maurizija Sarrija (62) na klupi Biancocelestija. Kontroverzni talijanski stručnjak, kojeg Hrvati ponajviše pamte po maćehinskom odnosu prema Mariju Mandžukiću, potpisao je dvogodišnji ugovor. 

Sarri je inače poznat kao strastveni pušač, često ga se tijekom utakmica vidjeti kako nervozno žvače nikotin, a Lazio ga je predstavio na najoriginalniji način. S emotikonom cigarete.

- Na dan popušim 60 cigareta. Dobro, vjerojatno je to koja previše. Za vrijeme utakmice ne osjećam nikakvu posebnu potrebu zapaliti, ali čim završi, cigareta je obavezna - kazao je Sarri jednom prilikom. 

Sarri će imati godišnju plaću od tri milijuna eura, a ako uvede klub u Ligu prvaka onda će mu biti povećana na četiri milijuna. Na trenerskoj klupi naslijedio je Simonea Inzaghija, koji je prošli tjedan preuzeo talijanskog prvaka Intera. Inzaghi je proteklih pet godina uspješno vodio Lazio u kojem je proveo i većinu igračke karijere. 

Juventus v Atletico Madrid - UEFA Champions League - Group D - Juventus Stadium

Sarri je bio bez posla od kolovoza prošle godine. On je u lipnju 2019. potpisao trogodišnji ugovor s Juventusom. Iako je osvojio talijansko prvenstvo, zbog ispadanja u osmini finala Lige prvaka od Lyona u kolovozu prošle godine dobio je otkaz.

Prije toga tri godine uspješno je vodio Napoli (2015–2018), a jednu sezonu proveo je na klupi Chelseaja (2018–2019).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka