Obavijesti

Sport

Komentari 11

Brozović je potpisao! U Arabiju vodi i prijatelja koji je dvaput nastupio za Inter u 19 godina?

Brozović je potpisao! U Arabiju vodi i prijatelja koji je dvaput nastupio za Inter u 19 godina?

Dojučerašnji treći golman Intera slobodan je igrač, deset je godina stariji od Marcela, a dobar odnos s njim mogao bi mu donijeti novi posao u Al Nassru

VIDEO

Alexu Cordazu (40) u subotu je istekao ugovor s Interom. Ove je sezone za viceprvaka Europe talijanski golman branio jednom, 25 minuta u posljednjem kolu Serie A na gostovanju kod Torina (1-0). Prvi i jedini put prije toga još 4. veljače 2004. protiv Juventusa, dobio je 27 minuta u remiju u kupu 2-2.

Pokretanje videa...

Tata ga je 'švercao' po seoskim livadama, a iz jednog kluba su ga izbacili jer je bio - predobar!? 01:44

Izdanak nogometne škole "nerazzurra" u međuvremenu je promijenio niz talijanskih niželigaša i prvoligaša, kao i jednog slovenskog. Slali su ga na posudbe u Speziju i Acireale, prešao je potom u Treviso, Lugano, Cittadellu, Parmu i Crotone, bio i na posudbama u Pizzighettoneu i ND Gorici.

Nakon dvogodišnjeg boravka u Interu sprema mu se nova unosna ponuda u Saudijskoj Arabiji. Tamo bi ga moglo odvesti prijateljstvo s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem (30), piše francuski Footmercato.

Ipak, tamo ne bi trebao braniti, već postati trener golmana u omladinskoj školi. To bi Marcelu moglo pomoći u prilagodbi na novi kontinent, klimu, kulturu i jezik.

Brozović je dogovorio trogodišnji ugovor s Al Nassrom za bonus i plaću od 100 milijuna eura. Nakon što je prvotno Inter tražio 23 milijuna eura odštete za veznjaka "vatrenih", Saudijci su privremeno ugrozili dogovor jer su smanjili prijedlog na 18 milijuna, no to su Talijani ipak prihvatili. Čeka se samo službena objava.

'Pao je vozački 25 puta, smazao dvije kile salame...'

Fotografija na kojoj Cordaz i Brozović s cigaretom u ustima i pivom u ruci lani slave trofej talijanskog kupa obišla je svijet, a Cordaz je nedavno u oproštajnoj poruci Marcelu otkrio zanimljive detalje iz njegove karijere.

"Pao je vozački 25 puta, prije finala SP-a smazao dvije kile salame i lokao puno cole, a onda je bez problema istrčao 15 kilometara. Igrajući za Inter bio je nenadmašni maratonac iako je bio poznat po velikim nestašlucima izvan terena. Brozovićev "krokodil" jedan je od poteza koji je zauvijek promijenio način na koji se izvode i brane slobodni udarci. Brozović je to napravio prvi i otad ga svi kopiraju. Samo luđak kao što je on mogao je smisliti takvo što", napisao je Cordaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna