Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Imam visoko mišljenje o Livaji, ali mora još jako puno raditi'

'Imam visoko mišljenje o Livaji, ali mora još jako puno raditi'
1

Ja i moji pomoćnici već ionako imamo izuzetno visoko mišljenje o njemu i zato smo ga odlučili zadržati u klubu na početku sezone, pohvalio je trener Intera Livaju

VIDEO

Trener talijanskog nogometnog diva Intera, Andrea Stramaccioni, bio je vrlo zadovoljan predstavom svojih mladića, prvenstveno Markom Livajom, u rezultatski nebitnom susretu 6. kola Europske lige protiv Neftčija.

Susret je okončan rezultatom 2-2, a naš Livaja dva je puta tresao mrežu gostiju. Iako je Canales golom u 89. minuti pokvario gotovo sve dobro što su Interovi mladići napravili u susretu, Stramaccioni je imao samo riječi hvale za svoje nogometaše.

- Bili smo jako dobri večeras. Čestitam ovim mladim momcima. Dobar je to znak za nas da tako dobro napreduju. Sada samo moraju nastaviti s napornim radom i ostati skromni. Daju nam mnogo nade za budućnost - rekao je Stramaccioni koji je nakon toga istaknuo jedno ime u momčadi.

- Livaja je bio pravi protagonista sa svojim golovima. Ja i moji pomoćnici već ionako imamo izuzetno visoko mišljenje o njemu i zato smo ga odlučili zadržati u klubu na početku sezone. No, još je uvijek mlad. Mora nastaviti naporno raditi ako želi maksimalno iskoristiti svoj potencijal - pohvalio je strateg Intera našeg nogometaša, koji je se pak nada da će jednog dana "smjeniti" Diega Milita kao prvu napadačku opciju u klubu.

- Igrali smo bolje od njih. Mogu biti sretni osvojenim bodom. Međutim, izuzetno sam sretan svojom igrom i dvama postignutim pogocima. Sada se okrećemo Napoliju - rekao je Livaja kojeg je nakon toga novinar usporedio s Militom.

- Da li mogu biti novi Milito? Mogu se samo nadati - zaključio je 19-godišnji Livaja.

Livaja: Stramaccioni mi daje samopouzdanje

Iako je postigao tri, u četvrtak navečer hrvatskom su nogometašu Marku Livaji, igraču talijanskog Intera, priznata "samo" dva pogotka u susretu protiv azerbajdžanskog Neftčija u sklopu 6. kola Europa lige...

Zabijao je Livaja dva puta za vodstvo Intera (1-0, 2-1), a zabio je i u 73. minuti, međutim pomoćni sudac nije primjetio da je njegova lopta prešla gol-liniju prije negoli ju je obrambeni igrač Neftčija izbacio van. To bi bilo 3-1 za Inter, a Livaja bi imao upisan prvi hat-trick u dresu milanskog sastava.

- Ostvarenje sna je igrati za ovako veliki klub. Treći gol? Ušla je, ali nema veze. Bit će još prilika za hat-trickove - rekao je dobro raspoloženi Livaja, kojeg već mnogi vide kao nasljednika Diega Milita.

- Ja Milito? Mogu se samo nadati (haha). Ma ja mogu igrati na kojoj god poziciji trener Stramaccioni želi da igram. On mi svojim povjerenjem daje jako puno samopouzdanja i zbog toga sam mu iznimno zahvalan. Čast mi je igrati uz bok ovako velikih igrača - rekao je 19-godišnji Hrvat, pred čijim je klubom veliki okršaj protiv Napolija predstojećeg vikenda pred svojim navijačima.

- Nadam se dobroj utakmici i pobjedi. Nije bitno hoću li zaigrati ili ne - zaključio je skromno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja