Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Imamo adute i euforiju, Arena treba biti puna nakon srebra'

'Imamo adute i euforiju, Arena treba biti puna nakon srebra'
1

Čak ni Flensburg još nije siguran za prolazak, pa ga treba očekivati na razini što s bundesligašima, izuzev Kiela, u Europi nije baš uvijek pravilo. U četvrtak imaju bundesligašku obavezu, Zagreb, pak, ulazi bez službene provjere

VIDEO

Reprezentativni je siječanj završio, polako se vraćamo se u klupsku rukometnu realnost. Zagrebova nije baš kako su se nadali jer jedna pobjeda u 10 utakmica Lige prvaka i tri boda u nekim bi okolnostima značili da šanse za prolazak u osminu finala ne postoje, ali još su žive. Za početak treba pobijediti Flensburg u subotu (18:00) da bi dolazak Aalborga imao rezultatskog smisla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

- Čeka nas ozbiljan protivnik s ozbiljnim sastavom o kojem ne treba trošiti puno riječi. Ovo je jedna od onih utakmica za koju znamo da nam je ključna ukoliko želimo plasman u daljnje natjecanje. Zbog poraza od Celja i spleta prethodnih rezultata smo došli u poziciju da eventualno pobjedama protiv Flensburga i Aalborga možda možemo proći u drugi krug - započeo je Veselin Vujović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svi smo presretni što su nam se reprezentativci vratili s medaljom, ali također što su zdravi i raspoloženi. Igrači koji su ostali ovdje su jako dobro radili, trkački i fizički su spremniji. Znamo s kim igramo i nismo u poziciji prijetiti, ali imamo svoje adute za nadati se dobrom rezultatu. Očekujem da će dvorana biti popunjena pogotovo poslije rezultata koje je napravila reprezentacija Hrvatske i da gledatelji pozdrave naše dečke, osvajače medalja. Imamo adute, euforiju i s dobrim izgledima ulazimo u utakmicu i bilo bi sjajno da pobijedimo.

Čak ni Flensburg još nije siguran za prolazak, pa ga treba očekivati na razini što s bundesligašima, izuzev Kiela, u Europi nije baš uvijek pravilo. U četvrtak imaju bundesligašku obavezu, Zagreb, pak, ulazi bez službene provjere.

- Želimo se iskupiti za lošije rezultate u prvom dijelu Lige prvaka i želja nam je da budemo u utrci za osminu finala. Teško je sa sigurnošću reći da možemo ili moramo pobijediti Flensburg jer su oni odlična ekipa, ali ako odigramo jako dobru utakmicu uz našu domaću publiku koja će nam dati vjetar u leđa, šanse za pobjedu nam se povećavaju - kaže kapetan Zlatko Horvat.

U Flensburgu je prije četri mjeseca Zagreb zadržao njemačkog prvaka na 20 golova, ali zabio 17. Prije godinu dana u Areni slična priča (21-22). U svakom slučaju, optimizam postoji i to je dobra najava za preksutra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov