Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Imamo dva pozitivna, no idemo u Poreč nastaviti s pripremama'

Dva košarkaša Zadra pozitivna su na korona virus, ali unatoč tome njihovi suigrači će nastaviti s treninzima i pripremama za novu sezonu za koju se i dalje ne zna kada će početi.

Izabranici Veljka Mršića trebali su igrati prijateljske utakmice, no sve je na kraju otkazano. Ipak, košarkaši Zadra u nedjelju putuju u Poreč gdje će nastaviti s pripremama, a tamo bi trebali odigrati prijateljsku utakmicu s Cedevitom Olimpijom.

- Situacija je takva da imamo dva pozitivna igrača. Dobro je u ovom drugom testiranju od 15 ili 16 ljudi koji su se testirali, samo je jedan igrač pozitivan. Najvjerojatnije ćemo mu ponoviti testiranje da vidimo hoće li rezultat biti isti. Također je dobro je da nastavljamo trenirati, dečki su do sada jako dobro radili, sad ćemo nastaviti dalje. Otkazan nam je memorijalni turnir Tomislav Knežević, pokušat ćemo ovog vikenda organizirati neku drugu utakmicu. Sve nastavljamo po nacrtanom planu, ako se u ovoj situaciji to može napraviti. Vidimo što se događa ostalim klubovima, trebamo biti odgovorni, svaki od nas mora odgovarati za sebe znajući da kad se brine za sebe da brine se i za cijelu momčad - kazao je Mršić.

Izabranici Veljka Mršića trebali su igrati prijateljske utakmice, no sve je na kraju otkazano zbog dvojice zaraženih. Ipak, košarkaši Zadra u nedjelju putuju u Poreč gdje će nastaviti s pripremama, a tamo bi trebali odigrati prijateljsku utakmicu s Cedevitom Olimpijom.

- Za sad se ide u Poreč, trenirat će se kao što smo planirali. Planiramo odigrati jednu utakmicu protiv Cedevite Olimpije, vidjet ćemo ako oni mogu doći u Poreč i vratiti se u Sloveniju unutar 24 sata bez testa na COVID-19. Ako nećemo moći odigrati utakmicu s njima, tražit ćemo nekog drugog protivnika.

Dok je situacija kod njih nešto bolja, Cibona je postala žarište korona virusa. Čak 11 igrača bilo je pozitivno na Covid-19, a uz njih i tri člana stručnog stožera. Cibose čeka još jedno testiranje za tjedan dana, a ako se pokaže da su svi negativni, klub će se moći vratiti treninzima

'Imamo dva pozitivna, no idemo u Poreč nastaviti s pripremama'
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu