Obavijesti

Sport

Komentari 37

Imamo gol sezone? Juranović: Ovo je za moga pokojnog oca...

Imamo gol sezone? Juranović: Ovo je za moga pokojnog oca...
5

Nagradilo me za sav rad i trud koji prikazujem, rekao je Josip Juranović, koji je zabio drugi gol za Hajduk tri godine nakon prvog, i to u kakvom stilu. Zahvalio je brojnim navijačima na podršci

VIDEO

Josip Juranović (24) stavio je šlag na tortu odlične Hajdukove predstave protiv Gorice na Poljudu (3-0). Igrala se 69. minuta kad je kapetan domaće momčadi primio loptu točno na centru i zabio se kao šilo prema golu.

Pritom je prošao Michała Masłowskog, prevario Aleksandra Jovičića i Marijana Čabraju pa se namjestio na lijevu nogu i čudesno pogodio suprotni kut. Gol je neodoljivo podsjetio na bravure Lionela Messija i sigurno će kandidirati za jedan od najljepših golova sezone HNL-a koja je tek počela.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Napokon smo odigrali kako treba, ponovili sve ono što smo vježbali na treninzima. Gorica nam nije stvorila nijednu šansu, a mi smo mogli zabiti još koji gol - rekao je desni bek Hajduka nakon utakmice.

Tri godine prošlo je od njegova prvog do ovoga drugog gola.

- Nagradilo me za sav rad i trud koji prikazujem, ovaj gol posvećujem pokojnom ocu. Teklić mi je lijepo otvorio sredinu, prošao sam, cimnuo obrambenog igrača, prebacio na lijevu nogu i zabio - dodao je.

Na koncu je hajdukovce publika, kojih je došlo nešto više od 14.000, ispratila pljeskom. Opet su drugi, bod iza Dinama.

- Hvala im na podršci, došli su u jako velikom broju i podržali nas nakon poraza u Koprivnici. Ovako ćemo im vraćati... Na treninzima smo se dogovorili da ćemo ići jako na svaku loptu, i to nam se isplatilo.

Dobiju li Osijek u sljedećem kolu, "majstori s mora" čekat će Dinamo u derbiju na prvom mjestu.

- Idemo trening po trening. Fokusirani na svaku sljedeću utakmicu, pa što bude. Osijek je uvijek teško gostovanje - zaključio je Josip Juranović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu