Obavijesti

Sport

Komentari 2

Indoors: Ljubo na Gulbisa, Karlo na kvalifikanta

Indoors: Ljubo na Gulbisa, Karlo na kvalifikanta
1

Četvorica naših najboljih tenisača dobila su solidan ždrijeb na PBZ Zagreb Indoorsu, a nitko od njih ne može se sastati prije polufinala

VIDEO

Prvi nositelj Ivan Ljubičić u 1. kolu igrat će protiv Letonca Ernesta Gulbisa, koji je proizvod akademije Nikole Pilića. Protivnik Marija Ančića bit će Francuz Nicolas Mahut, Marin Čilić ide na Španjolca Guillerma Garciju-Lopeza, a Ivo Karlović čeka kvalifikanta.
Ždrijeb PBZ Zagreb Indoorsa uopće nije bio loš za naše najbolje tenisače, a ni trojac koji je dobio pozivnice ne može se požaliti. Roko Karanušić također će igrati s kvalifikantom, Lovro Zovko ide na Francuza Marca Gicquela, a Franko Škugor na Austrijanca Stefana Koubeka, finalista prvog izdanja zagrebačkog Indoorsa.
Dobra je vijest što su naši igrači razbacani po čitavom ždrijebu, pa se u gornjem dijelu ždrijeba Ljubo i Ančić ne mogu sastati prije polufinala, kao i Karlo i Čilić u donjem dijelu. U 2. kolu mogu se naći samo Ljubičić i Zovko.
Sedmorci koja je u glavnom ždrijebu izravno može priključiti još poneki od 11 naših igrača koji igraju u kvalifikacijama.

Ždrijeb PBZ Zagreb Indoorsa:
LJUBIČIĆ (1) - Gulbis; ZOVKO - Gicquel; Gabašvili - Mayer; De Voest - Seppi (7); Simon (3) - kvalifikant; Berrer - Haase; Gremelmayr - kvalifikant; ANČIĆ - Mahut (6); ČILIĆ (5) - Garcia-Lopez; Schüttler - Bolleli; ŠKUGOR - Koubek; O. Rochus - Santoro (4); Tipsarević (8) - Zverev; KARANUŠIĆ - kvalifikant; Troicki - Llodra; kvalifikant - KARLOVIĆ (2)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju