Obavijesti

Sport

Komentari 0

Inline elita na jakom četvrtom Tapir kupu u subotu u Zagrebu

Inline elita na jakom četvrtom Tapir kupu u subotu u Zagrebu
5

I ove ćemo godine, možda više nego ikad, gledati odličan inline hokej. To nam jamče imena klubova i igrača koji stižu na turnir na zagrebačkom Velesajmu

VIDEO

Na terenu Sportskog centra Kuna pored Zagrebačkog velesajma u subotu, 12. rujna, bit će održan četvrti Tapir kup u inline hokeju, tj. hokeju na koturaljkama. Riječ je o natjecanju koje se smatra jednim od najkvalitetnijih turnira u regiji, a na kojem će ove godine sudjelovati 15 momčadi iz Češke, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Turnir organiziraju KHL Tapiri, zagrebačka inline momčad koja se nakon osvajanja naslova prvaka Druge lige od prošle sezone bori u elitnom razredu hrvatskog inline hokeja.

Na predstojećem Tapir kupu sudjelovat će Warriorsi Prag, Kapri Dlouhonovice i Slavoj Chochen iz Češke, Spartak iz Subotice, slovenski Scorpionsi, ProSports i Dolenjske toplice, te zagrebačke momčadi Kune i Kune 2, Dinamo, Munje i Pitoni, Somine iz Siska i, naravno, domaćini Tapiri. Nažalost, momčad beogradskog Partizana je u posljednji trenutak otkazala nastup.

- I ove ćemo godine, možda više nego ikad, gledati odličan inline hokej. To nam jamče imena klubova i igrača koji stižu na turnir, od Igora Jačmenjaka i Marka Lovrenčića do stranaca od kojih su mnogi reprezentativci svojih država - najavio je ukratko natjecanje Danijel Koprivnjak i dodao kako je proračun za četvrti Tapir kup, za taj sport vrtoglavih 45 tisuća kuna:

- Nažalost, niti nama niti ostalim hrvatskim momčadima nitko od nadležnih sportskih institucija ne pomaže, no ovako visoki budžet zatvorili smo zahvaljujući sponzorima koji su prepoznali i naš trud oko organizacije i kvalitetu inline hokeja koju ćemo gledati u subotu.

Turnir počinje u 9 sati i trajat će do kasno navečer, kad će finalnom utakmicom biti promoviran pobjednik. Na sva tri prethodna Tapir kupa pobijedile su zagrebačke Kune. Ulaz za gledatelje je besplatan, a sponzori turnira pripremili su brojna iznenađenja za navijače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom