Obavijesti

Sport

Komentari 56

Perišić asistirao u pobjedi protiv Tudora, Bayern svladao Inter

Perišić asistirao u pobjedi protiv Tudora, Bayern svladao Inter
11

Bayern je u 25. minuti golom Sanea poveo protiv Intera, koji je u 66. minuti zabio autogol. Igor Tudor i njegov Marseille poraženi su na gostovanju kod Tottenhama s 0-2, a Napoli je šokirao Liverpool s četiri gola

Na startu nove Lige prvaka impresionirali su nogometaši Napolija koji su na domaćem terenu, u skupini A, s 4-1 pobijedili aktualnog doprvaka Liverpool.

Pokretanje videa...

Ivan Perišić 01:55

Niz golova talijanskog predstavnika počeo je i završio s Poljakom Piotrom Zielinskim koji je u petoj minuti realizirao jedanaesterac za 1-0 dok je u 47. pogodio za 4-0. Između toga do očaja su Liverpool dovodili Zambo Anguissa i Simeone golovima u 31. i 44. minuti.

U 49. minuti je Luis Diaz lijepo naciljao s 20 metara za smanjenje na 1-4, a unatoč tome što su gosti dominirali i pritiskali sve do kraja utakmice, na kraju su upisali neočekivani i visoki poraz.

Champions League - Group A - Napoli v Liverpool

U toj je skupini Ajax ranije na domaćem terenu svladao Rangers 4-0. Ajax je tri boda protiv škotskog kluba osigurao u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 3-0. Sve je počeo golom Meksikanca Edsona Alvareza, a do kraja prvih 45 minuta još su zabijali Berghuis i Kudus. Konačnih 4-0 postavio je Bergwijn deset minuta prije kraja.

Hrvatski nogometaši Borna Barišić i Antonio Mirko Čolak odigrali su svih 90 minuta za Rangers, s tim da je Barišić postigao pogodak u 70. minuti za 1-3. No, nakon provjere VAR tehnologije gol je poništen zbog zaleđa.

Champions League - Group A - Ajax Amsterdam v Rangers

Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski trener Igor Tudor, poražen je na gostovanju kod Tottenhama s 0-2 u skupini D. U prvom poluvremenu bolja je momčad bio Marseille, ali se puno toga okrenulo u 48. minuti kada je gostujući igrač Mbemba zaradio isključenje.

Počeo je tada pritisak Tottenhama koji je zaključen golovima Brazilca Richarlisona u 76. i 81. minuti. Za prvi pogodak asistirao je hrvatski nogometaš Ivan Perišić koji je odigrao cijelu utakmicu za klub iz Londona.

U toj skupini Sporting je u Frankfurtu slomio Eintracht u drugom poluvremenu kada je postigao sva tri pogotka za konačnih 3-0. Od 65. do 67. minute domaćin je dva puta pokleknuo. Strijelci su bili Edwards i Trincao, a priča je zaključena pogotkom Nune Santosa u 82. minuti. Kristijan Jakić je za Eintracht igrao do 84. minute, dok je Hrvoje Smolčić tijekom cijelog susreta ostao na domaćoj klupi za pričuve.

Champions League - Group D - Tottenham Hotspur v Olympique de Marseille

U skupini C Bayern je odmah pokazao snagu na gostovanju kod Intera gdje je slavio 2-0. Bavarska momčad je dominirala u susretu, a posebno je nadahnut bio Leroy Sane koji je u 25. minuti postigao gol za 1-0, dok su on i Coman izveli sjajnu akciju u 66. minuti koja je zaključena autogolom D'Ambrosija za 2-0 njemačkog prvaka.

Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu za Inter, dok je Josip Stanišić za Bayern zaigrao od 84. minute.

Champions League - Group C - Inter Milan v Bayern Munich
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prvo kolo Lige prvaka 21:00 , Giuseppe Meazza
Inter
0 : 2
Bayern München
Sane 25', D'Ambrosio (ag.) 66'
Sortiranje događaja
90'+3'

Kraj utakmice. 

90'

Četvrti sudac pokazao je još tri minute sudačke nadoknade. 

90'

Dimarco je dobio žuti karton. 

84'

Correa je pucao iz kaznenog prostora, ali odlazi to lijevo od gola. 

72'

Inzaghi je iz igre izvadio Skriniara, a ulazi De Vrij. 

Komentari 56