Obavijesti

Sport

Komentari 38

Inter i Zagreb remizirali, susret obilježila tri crvena 'pjesnika'

Inter i Zagreb remizirali, susret obilježila tri crvena 'pjesnika'
3

Nogometaši Intera i Zagreba odigrali su neriješeno 2-2 u Zaprešiću. Nestorovski je zabio dva gola, a utakmicu su obilježila čak tri crvena kartona Zagrebovih igrača

VIDEO

Inter je večeras, u sklopu 20. kola Prve HNL dočekao NK Zagreb. Momčad Samira Toplaka remizirala je sa Zagrebom na svom stadionu u Zaprešiću upisavši deseti remi ove sezone dok je Zagreb šesti put ove sezone igrao neriješeno i primaknuo se devetoplasiranom Osijeku na devet bodova. 

Ludu utakmicu je obilježio i žuti karton najboljeg strijelca lige Ilije Nestorovskog zbog kojeg neće igrati protiv Dinama u sljedećem kolu, ali i tri crvena kartona nogometaša Zagreba!

Vrlo zanimljiva utakmica s pregršt prilika

Prvu pravu priliku imao je domaćin u 9. minuti kada je Makedonac Nestorovski izbio sam pred golmana Livakovića i pogodio vanjski dio stative Zagrebova gola. Odmah u sljedećem napadu kombinacija Bevab-Medić odigrava "dupli pas", Bevab istrčava sam pred Interov gol, gađa donji lijevi kut, ali promašuje. 

Uzbudljiv početak utakmice nastavio se i do kraja poluvremena. Visok ritam utakmice okrunjen je golom Gabrijela Bobana u 33. minuti nakon neuspjelog voleja Medića. Medić je pokušao pucati, ali je njegov udarac na kraju ispao asistencija za Bobana, koji je zabio svoj osmi gol ove sezone. Napadač "pjesnika" najbolji je strijelac Zagreba ove sezone. 

Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1-0 za Zagreb, a žuti karton u prvom poluvremenu je dobio napadač Intera Ilija Nestorovski zbog kojeg neće igrati protiv Dinama.

Probuđeni Inter i tri crvena kartona Zagreba u drugom poluvremenu

U drugo poluvrijeme Inter je krenuo žestoko i u samo dvije minute stigao do izjednačenja pa i do vodstva. Prvo je Nestorovski zabio za 1-1 u 54. minuti, a zatim i za vodstvo dvije minute poslije iz penala nakon što je Bevab dobio izravni crveni karton zbog prekršaja.

No Zagreb se i s igračem manje nije predavao i stigao je do vrijednog gola deset minuta poslije. Strijelac za konačnih 2-2 je bio Stepčić.

Zagreb je do kraja utakmice uspio ostati na samo osam igrača na travnjaku nakon što su u samo tri minute (83. i 86.) prvo Livaković pa Šehić (zbog prigovora) dobili izravne crvene kartone. Nestorovski nije uspio iskoristiti penal zbog kojeg je Livaković dobio crveni karton i donijeti pobjedu Interu. Luda utakmica u Zaprešiću i još jedna drama za Zagreb ove sezone!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe