Obavijesti

Sport

Komentari 0

Inter jedva do pobjede, Palermo bolji od Rome

Inter jedva do pobjede, Palermo bolji od Rome
1

Jose Mourinho i 99. put zaredom nije izgubio na domaćem travnjaku, Inter je s igračem manje pobijedio Cataniju. Roma je izgubila od Palerma

VIDEO

Nogometaši milanskog Intera preokrenuli su vodstvo Catanije na San Siru u dvoboju 2. kola i pobijedili sa 2-1, što im je bilo dostatno za zasjesti na vrh Serie A. Uspjeli su to unatoč činjenici da su drugo poluvrijeme odigrali s igračem manje. Crveni je karton na samom svršetku prvog poluvremena zaradio Sulley Muntari, i to zato što je rukom odgurnuo glavu gostujućem igraču Tedesciju, koji je potom teatralno pao.
Sva su tri pogotka postigli igrači Catanije. Poveli su tri minute prije kraja poluvremena, strijelac je bio Gianvito Plasmati glavom s vrha peterca. Inter je uspio izjednačiti praktički već u sljedećem napadu. Quaresma je s desne strane zavrnuo loptu desnim vanjskim felšom, a na putu do gola okrznula je Catanijinoga igrača Giuseppea Mascaru i prevarila vratara. Pobjedu Interu osigurao je Catanijin branič Christian Terlizzi. U 48. je minuti pokušao izbiti loptu nakon centaršuta, pri čemu je pogodila vratnicu i odbila se iza gol-crte.
Interovu treneru Joseu Mourinhu ovo je ujedno 99. utakmica bez poraza na domaćem terenu. Niz je počeo još 2003. godine kao trener Porta.
Nakon poraza u ranoj fazi Kupa i tri primljena gola na startu prvenstva nogometaši Palerma priredili su iznenađenje svladavši Romu u 2. kolu Serie A sa 3-1. Palermo i dalje igra bez ozlijeđenog Igora Budana.
Dvostruki je strijelac bio 29-godišnji Fabrizio Miccoli, nekadašnji igrač Juventusa, Fiorentine i Benfice. Mrežu ja zatresao u 20. minuti za 1-1 i potom u 57. za 2-1. Roma je od osme minute vodila pogotkom Brazilca Julija Baptiste, nedavnoga pojačanja iz madridskog Reala. Treći je pogodak za domaće postigao Urugvajac Edison Cavani u 62. minuti.
Preostale utakmice 2. kola igraju se u nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara