Sport

Komentari 11

Inter 'opalio' Nainggolana po džepu! Belgijac 100.000€ lakši

Inter 'opalio' Nainggolana po džepu! Belgijac 100.000€ lakši

Ni u Romi nije bio imun na incidente, ali su tradicionalno žestoki Romini navijači mogli prijeći preko toga. Prošle sezone na društvenim mrežama objavio je video na kojem puši i pije na proslavi Nove godine

Nakon što je Inter suspendirao Radju Nainggolana, otkriveno je da ga je sada i opleo po džepu. I to za sto tisuća eura!

Kroz teške trenutke prolazi belgijski veznjak, koji je prvo pokraden, a lopovi su mu lažnim čekovima ukrali preko 150 tisuća eura. Nakon toga je otišao na policiju, a istraga je otkrila kako je Nainggolan ovo ljeto u Monte Carlu kockajući potrošio - i više.

Inter ga je ubrzo suspendirao, rečeno mu je da se na neko vrijeme kloni kluba. Očito je nerazzurrima njegove nediscipline dosta, no čini se kako se nije Nainggolan izvukao samo sa suspenzijom...

Nakon lopova, kazina i tko zna čega sve ne što je prošlo kroz džepove 30-godišnjaka, Inter mu je opalio i poštenu kaznu od 100 tisuća eura!

A razlog ipak nije kockanje, iako je to samo dio uzroka nezadovoljstva klupskih čelnika, već činjenica da je Nainggolan više puta prošli tjedan kasnio na trening, tvrde talijanski mediji.

Mnogi su se iščuđavali kada je Roma pustila Nainggolana u Inter za skromnih 38 milijuna eura i relativno anonimnog veznjaka Nicoloa Zaniola, a Inter sada razmišlja o prodaji Nainggolana u zimskom roku, javlja Gazzetta delo Sport.

Ni u Romi nije bio imun na incidente, ali su tradicionalno žestoki Romini navijači mogli prijeći preko toga. Prošle sezone na društvenim mrežama objavio je video na kojem puši i pije na proslavi Nove godine. Dugo je bio na tankom ledu, ali je vraćen u momčad nakon što je nekoliko utakmica odgledao s tribine.

 

U tom trenutku Roma je prelomila i shvatila da se mora riješiti igrača koji je već ušao u tridesete godine. Inter je naivno zagrizao i kupio Radju, a ovaj je do polusezone skupio 15 nastupa. Neće još dugo trajati u Interu, čini se...

 

Najčitaniji članci