Obavijesti

Sport

Komentari 6

Inter prohujao kroz Veneziju: Puše za vrat Napoliju i Milanu

Inter prohujao kroz Veneziju: Puše za vrat Napoliju i Milanu

Perišić je tukao, Brozović također... Džeko, čak i Škriniar, ali fantastični Romero večeras je branio čuda. Njegova večer inspiracije ipak nije bila dovoljna jer je Inter apsolvirao zadatak i sasvim se približio vrhu

VIDEO

Nova rutinska izvedba aktualnog šampiona Italije. Čak i kada je Handanović vadio loptu ispod prečke, a Venezia u drugoj dionici susreta stvorila nekoliko šansi. Inter je s 0-2 slavio na gostovanju u 14. kolu Serie A dovoljno da se sasvim približi Napoliju i Milanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudan video Brozovića 00:18

Junak susreta definitivno je golman Venezije, iskusni Sergio Romero. Sjetit ćete ga se kao bivšeg golmana Manchester Uniteda, prethodno i Sampdorije, no za 'crvene vragove' se u tri sezone i nije pretjerano naigrao pored Davida De Gee. Romero je imao devet obrana što samo za sebe govori o tijeku utakmice.

Serie A - Venezia v Inter Milan

Inter je od samog starta krenuo bolje. Gužvalo se u šesnaestercu, a u 13. minuti Romero je obranio pokušaj našem Marcelu Brozoviću. Samo minutu kasnije nova dobra šansa. Ovoga puta pucao je Edin Džeko, no i njemu je Romero obranio.

Prijetili su Calhanoglu i Škriniar, Ivan Perišić je nakon ubačaja sjajno tukao glavom, ali je i njegov udarac zaustavio golman Venezije. A onda je uslijedio trenutak inspiracije Hakana Calhanoglua.

U 34. minuti sjajno je naciljao s ruba šesnaesterca i kroz šumu nogu odlično pogodio u bliži kut. Premda je pred turskim reprezentativcem bilo nekoliko igrača, odlično je vidio 'tunel' i zatresao suparničku mrežu.

Serie A - Venezia v Inter Milan

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Perišić je prije završetka prvog poluvremena imao još jednu dobru priliku kada je ponovno zaprijetio glavom, ali gol ga danas jednostavno nije htio. Najbolja prilika prvog dijela za Veneziju pripala je Aramuu u 40. minuti kada je snažno odapeo s ruba šesnaesterca, a Handanović projektil izvadio ispod prečke.

U nastavku gotovo identičan scenarij s tim da se Venezia ipak otvorila nešto više pa samim time i prijetila. Aramu je već u 48. minuti snažno tukao tik uz stativu da bi četiri minute kasnije zaprijetio i Mazzocchi

Ali uslijedile su nove sjajne šanse Intera. Džeko pa Škriniar, opet Brozović malo iznad prečke... Romero je večeras bio na streljani, a iskazao se vrhunskim obranama Džeki (69. minuta), Dimarcu (84. minuta) i Lautaru Martinezu, koji je priliku dobio u drugom poluvremenu (87. minuta).

Serie A - Venezia v Inter Milan

A onda je uslijedio konačni epilog kada je Haps zbog igranja rukom u svojem kaznenom prostoru dobio žuti karton, a Lautaro u 96. minuti najstrožu kaznu pretvorio u pogodak.

Serie A - Venezia v Inter Milan

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret dok je Ivan Perišić igru napustio u 82. minuti.

Sukus svega je nastavak odlične forme aktualnog prvaka i pobjeda na utakmici u kojoj je došao odraditi posao. S nova tri došao je na samo bod zaostatka od vodećeg Napolija i drugoplasiranog Milana koji imaju po 32 boda, ali i utakmicu manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja