Sport

Komentari 16

Ipak palac dolje: Haliloviću u zadnji tren propao transfer

Ipak palac dolje: Haliloviću u zadnji tren propao transfer

Bivši hrvatski reprezentativac stigao je u Grčku, čak se i fotografirao sa šalom Arisa, ali je u završnici pregovora posao propao. Kako piše tamošnji medij, dva su razloga za to

Alen Halilović (26) u utorak je raskinuo ugovor s Rijekom nakon što ga je Sergej Jakirović otpisao zbog nespremnosti. Sjeo je potom u avion i odletio u Grčku, gdje je trebao pojačati Aris iz Soluna, no posao je ipak propao, javlja grčka Gazzetta.

POGLEDAJTE VIDEO: Alen pjeva Halida

Bivši mladi i seniorski hrvatski reprezentativac nije zadovoljio na testovima u petoplasiranom klubu grčke Superlige, zbog čega su u Arisu bili zabrinuti.

Također, bilo je i problema s igračevim financijskim prothjevima. U posljednji je trenutak, piše grčki medij, Halilović tražio još novca.

Prijelazni rok završio je u većini europskih liga, ali Alen kao slobodan igrač može pristupiti bilo kojem klubu. Za Rijeku je odigrao 11 utakmica i zabio jedan gol, ali nije mogao pratiti fizičke zahtjeve HNL-a.

Nakon priprema je napustio Rujevicu, a sad traži 12. klub u 11 godina seniorske karijere. Tržišna mu je vrijednost prema Transfermarktu 350.000 eura.

Najčitaniji članci