Sport

Komentari 26

Ipak spas? Želim da naša djeca i unuci isto imaju našu Cibaliju!

Ipak spas? Želim da naša djeca i unuci isto imaju našu Cibaliju!

Je li moguće da je i u Vinkovcima došlo vrijeme nogometne radosti?! Hotelska tvrtka GEM Ivana Cvitkovića dala je ponudu od 101.000 kuna za kupnju posrnule Cibalije

Za kupnju 62.963 dionica, odnosno 52,00029 % temeljnog kapitala HNK Cibalia š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca, sukladno ponovljenom Javnom pozivu Grada Vinkovaca kao većinskog vlasnika nekadašnjeg hrvatskog prvoligaša koji se danas natječe u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, pristigla je ponuda vinkovačke tvrtke GEM d.o.o. koja se bavi hotelskim poslovanjem.

Po riječima predsjednika Povjerenstva i zamjenika vinkovačkog gradonačelnika Gabrijela Šokičića, GEM d.o.o.ponudio je 101.000,00 kn za kupnju 62.963 dionica Cibalije u vlasništvu Grada Vinkovaca.

 - Prihvatljivost i kvalitetu jedine pristigle ponude analizirat će Povjerenstvo za iznalaženje strateškog partnera u HNK Cibalia Vinkovci š.d.d. koje će zatim predložiti Gradskom vijeću daljnje postupanje u svezi iste - izvijestili su iz Grada Vinkovaca.

Tvrtka GEM d.o.o. lokalna je kompanija koja posluje od 1989. godine, a većinski vlasnik je Ivan Cvitković. Osnovna djelatnost tvrtke je hotelsko poslovanje kojim se bavi u hotelima Gem i Slavonija u Vinkovcima.

Iz te tvrtke su potvrdili kako će do donošenja Odluke Gradskog vijeća Grada Vinkovaca napraviti dubinsku analizu stanja u HNK Cibalia te donijeti konačnu odluku o kupovini kluba.

- Predao sam ponudu sa željom da pomognem našem stoljetnom klubu, želim da naša djeca i unuci i dalje imaju priliku trenirati i biti dio jedne pozitivne priče oko naše Cibalije! Znam koliko ovaj klub znači građanima i svima nama koji živimo u gradu na Bosutu. Kao investitor moram sada dubinski skenirati sve i sa stručnim timom još jednom proći sve detalje - poručio je većinski vlasnik GEM. d.o.o. Ivan Cvitković.

Na prvotni Javni poziv za javno prikupljanje ponuda za kupnju dionica Hrvatskog nogometnog kluba Cibalia š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca, koji je bio raspisan u studenome prošle godine, nije stigla niti jedna prijava.

Cibalia je danas na posljednjem mjestu Druge HNL...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci