Obavijesti

Sport

Komentari 230

Islanđani ponosni: U Hrvatsku idemo po Svjetsko prvenstvo

Islanđani ponosni: U Hrvatsku idemo po Svjetsko prvenstvo
1

U Hrvatsku idemo postići pogodak i probati se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Mislim da imamo šanse, jer ova Hrvatska nije nepobjediva, rekao je 'Gulfy'

VIDEO

Nakon prve utakmice dokvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo 2014., reprezentativci Islanda redom su 'ponosni i zadovoljni rezultatom' te najavljuju kako imaju veliku šansu da se pred uzvrat u Zagrebu nadaju plasmanu u Brazil. 

- Obrana je bila jako dobra. Svi skupa smo izdržali s deset igrača gotovo cijelo poluvrijeme i moramo zbog toga biti ponosni. U Hrvatsku idemo postići pogodak i probati se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Mislim da imamo šanse, jer ova Hrvatska nije nepobjediva - rekao je Gulfy Sigurdsson te se osvrnuo i na crveni karton koji je na početku drugog poluvremena dobio njegov suigrač Olafur Ingi Skulason te ozljedu Sigthorssona:

- 'Oli' je taj prekršaj morao učiniti i za njega je dobio crveni karton, ali nadoknadili smo njegov izostanak velikom borbenošću. Što se tiče ozljede Sigthorssona, on će nam jako nedostajati, ali mislim da naša reprezentacija nema samo jedanaest dobrih igrača. U uzvratu ćemo i bez njega biti pravi - zaključio je Sigurdsson. 

'Moramo biti ponosni'

Mnogi se slažu kako je za nulu islandske reprezentacije najzaslužniji golman Halldorsson koji pak hvali cijelu ekipu .

- Zadovoljan sam kako smo odigrali. Moram biti ponosan i na svoj doprinos jer nisam primio pogodak, ali za to je zaslužna i cijela ekipa, a ne samo ja - rekao je golman islandske reprezentacije, Hannes Thor Halldorsson

Ragnar Sigurdsson, koji je uoči utakmice iznenadio izjavom kako ne zna tko je Mario Mandžukić i da igra u Bayernu, nakon susreta protiv Hrvatske izjavio je kako je 'Mandžukić odličan igrač, ali kako Hrvatska nije bila toliko opasna čak i kada je imala igrača više skoro čitavo drugo poluvrijeme'. 

Osim lista Morgunbladid, i ostali islandski mediji zadovoljni su predstavom njihove reprezentacije te ističu 'hrabru igru koja je ostavila šansu za plasman na SP'. 

- Island se borio herojski protiv Hrvata i jasno je da momčad još uvijek ima šanse osigurati mjesto na Svjetskom prvenstvu u Brazilu - piše 'Fretttabladid', dok 'DV' piše da je 'obrana bila najjači dio igre islandske reprezentacije, a da je vratar Thor Halldorsson najbolji igrač utakmice'.

Izbornik Islanda: Mi Hrvatskoj nismo dopustili ni čistu šansu

Kovač: Ne sviđaju mi se duge lopte, to nije bilo dogovoreno

Eduardo: Bilo bi bolje da je Island ostao sa svih 11 igrača

Vizu za SP tražit će u Zagrebu: 'Nula' Hrvatske s igračem više

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara