Sport

Komentari 33

'Schumi se sunčao na balkonu na 50. rođendan, imamo fotke'

'Schumi se sunčao na balkonu  na 50. rođendan, imamo fotke'

Vilu na Mallorci obitelj Schumacher kupila je u srpnju prošle godine, ranije je imanje bilo u vlasništvu predsjednika Reala Florentina Pereza, a kako piše Bunte, obitelj je tamo helikopterom stigla već 20. prosinca

Michael Schumacher (50) zimske praznike nije proveo u Švicarskoj, već na Mallorci, tvrdi njemački tabloid Bunte koji je najavio i ekskluzivne fotografije imanja koje će objaviti u tiskanom izdanju.

VIDEO

Bivša Perezova vila

Nakon što se godinama oporavljao na istom mjestu od iznimno teških ozljeda zadobivenih na skijanju davne 2013. godine, legendarni vozač Formule 1 zimske praznike, uključujući i svoj 50. rođendan proveo je na Mallorci.

Vilu na Mallorci obitelj Schumacher kupila je u srpnju prošle godine, ranije je imanje bilo u vlasništvu predsjednika Reala Florentina Pereza, a kako piše Bunte, obitelj je tamo helikopterom stigla već 20. prosinca.

Dočekali su tamo Božić i Novu godinu, a navodno je Michael neko vrijeme proveo i sunčajući se na balkonu. Vila se nalazi u Port d'Andratxu, zatvorenoj zajednici u kojoj žive samo najbogatiji članovi društva, a pristup vanjskim osobama nije moguć. 

S obitelji Schumacher putovali su i brojni zaštitari, kao i osobe zadužene za brigu oko Nijemca.

Kronologija Schumijeve nesreće:

Najčitaniji članci