Obavijesti

Sport

Komentari 25

VIDEO Istra će se žaliti na kaznu Ercegu. Trener: Pa nije udario nikoga, poderao je obični papir

VIDEO Istra će se žaliti na kaznu Ercegu. Trener: Pa nije udario nikoga, poderao je obični papir

Najjači smo kao momčad. Nisam zabrinut jer znam da imamo igrače koji čekaju priliku, rekao je trener Puljana Gonzalo García koji bi više od dva mjeseca trebao biti bez udarnog napadača

VIDEO

Napadač Istre Ante Erceg (33) dobio je devet utakmica kazne zbog crvenog kartona na utakmici protiv Rijeke prošli tjedan, ali i deranja sudačkog bloka i psovanja.

Morat će platiti i 6000 eura, a propustit će tako cijeli jedan krug u HNL-u. Redom utakmice protiv Gorice, Dinama, Lokomotive, Slaven Belupa, Hajduka, Varaždina, Dinama, Osijeka i Šibenika. Ostala bi mogućnost da igra u posljednja četiri kola sredinom i krajem svibnja protiv Rijeke, Gorice, Lokomotive i Slaven Belupa.

Pokretanje videa...

Demoni uoči finala Kupa 00:38

- Nije napravio ništa posebno. Nikog nije udario ili nešto slično, poderao i kad je bio ljutit i isprovociran, devet utakmica je definitivno prevelika kazna. Ali mi smo najjači kao momčad i to je naša najbolja karakteristika. Unatoč svemu postavit ćemo se, nastaviti igrati dobar nogomet kao zajednica. Imamo napadače poput Bakrara i Josipovića, vezne i krilne igrače koji također mogu zabiti. Nisam zabrinut jer znam da imamo igrače koji čekaju priliku - rekao je trener Puljana Gonzalo García.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istrani će eru bez čovjeka koji je zabio deset golova u 18 ovosezonskih nastupa početi gostovanjem kod fenjeraša Gorice. Kao puno puta ove sezone, igrat će u petak, a početak je u 17 sati.

Erceg nastavlja trenirati, klub ga neće kazniti

Ante Erceg je, kako doznajemo, u normalnom trenažnom procesu s momčadi i klub ga neće odvojeno kazniti zbog nedoličnog ponašanja. U naletu bijesa on je bacio i dres na pod, a kasnije se ispričao. Štoviše, Istra će se žaliti HNS-u kako bi pokušala smanjiti kaznu za napadača.

POGLEDAJTE VIDEO: Ercegovo divljanje od 4:52

Istra je pobijedila jednom u zadnje četiri utakmice pa se malo udaljila od četvrte pozicije, ali i dalje joj je dohvatljiva. Varaždin bježi samo dva boda, a ima i utakmicu manje. Protiv Gorice će priliku, umjesto suspendiranog Petrusenka, dobiti Tomislav Duvnjak (20).

'Što se dogodilo bilo je nepotrebno'

- Što se dogodilo protiv Rijeke bilo je malo nepotrebno. Unatoč svemu, momčad je u dobrom raspoloženju i idemo dalje. Koga nema, bez njega se može i mora. Igramo lijep nogomet i lopta možda nekad ne uđe u gol, zato trebamo malo više šutirati u zadnjoj trećini - rekao je bivši igrač Dinama i dodao:

- Momčadi na sredini tablice gužvaju se s bodovima i svi su jedni za drugim. Svaka pobjeda i izjednačena utakmica mijenja i poredak. Spreman sam i mogu odigrati koliko minuta će biti potrebno. Nisam ispao iz ritma nakon kraće borbe s alergijom jer sam nastavio trenirati u Zagrebu. Na treninzima je i dalje dobra atmosfera i uvjeren sam da ćemo pobijediti i donijeti sva tri boda ovamo. Volio bih da svaku utakmicu odsad posvetimo Anti jer je on zabio devet golova i to moramo cijeniti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi