Obavijesti

Sport

Komentari 66

Izdali nalog: Traže CR-ov DNK u slučaju navodnog silovanja...

Izdali nalog: Traže CR-ov DNK u slučaju navodnog silovanja...
1

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila nedjelo policiji unutar četiri godine. Ronaldo može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon 10 godina

VIDEO

Juventusova zvijezda mogla bi se naći u novim problemima. Policija će izdati nalog koji će im omogućiti da uzmu Ronaldov DNK kojim će nastaviti istragu u slučaju silovanja Kathryn Mayorge.

Kako prenosi Wall Street Journal, nadležni žele provjeriti novi, ključni dokaz. Pretpostavlja se kako je na haljini koju je nosila žrtva pronađen drugi DNK osim njezinog, a američka policija nada se kako će im talijanski sud dopustiti nastavak procedure. 

Serie A - Parma v Juventus

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje, koje je navodno bilo još 2009. u Las Vegasu, a okrive li ga, mogao bi dobiti i doživotni zatvor. Kathryn Mayorga uzela je 2010. za šutnju 375.000 dolara, ali na kraju je ipak odlučila posegnuti za tužbom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje - rekao je Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen, a onda objasnio da se to sve dogodilo na nagovor njegovih savjetnika. 

- To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Video ide u prilog Portugalcu

Nekadašnja studentica i model  optužila ga je da ju je  brutalno napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa. 

Procurio je i video njega i hostese kako plešu u noćnom klubu, samo nekoliko sati prije navodnog silovanja. Britanski The Sun objavio je video sniman mobitelom u kojem se vidi Ronaldo u VIP dijelu u društvu djevojaka. Kathryn je u svojim iskazima tvrdila da ju je nogometaš povukao za ruku i rekao joj "ti, pođi sa mnom", dok je njegova verzija kako je sama tražila da ju puste u VIP dio. 

VIDEO pogledajte ovdje...

Snimka ide više u prilog Portugalcu, s obzirom da su neko vrijeme plesali, razgovarali i dodirivali se, očito na obostrano zadovoljstvo. Teško je znati što se dogodilo poslije, ali prema snimci iz kluba Kathryn je sama prilazila nogometašu čak i kad bi se on okrenuo i prestao plesati. 

Ronaldov DNK mogao bi biti ključan, jer dokaže li se da je uz Mayorgin, DNK na haljini i Portugalčev, zvijezda 'stare dame' mogla bi se naći pred velikim životnim iskušenjem.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje