Obavijesti

Sport

Komentari 19

Andrijašević: Nadao sam se pozivu, ali drugi su ga zaslužili

Andrijašević: Nadao sam se pozivu, ali drugi su ga zaslužili
1

Čvrsti su, no ja sam siguran da će biti treća sreća i da ćemo ih sada pobijediti, najavili su tešku utakmicu na Poljudu u subotu Ivan Vuković i Franko Andrijašević

VIDEO

Istra je jedna od rijetkih momčadi s kojima Hajduk ima negativan omjer ove sezone. U Puli je susret završen neodlučeno bez golova, a na Poljudu je slavila Istra 0-1. Splićani se nadaju da bi treća mogla napokon biti sretna.

 - Ne samo da ih nismo pobijedili nego im nismo ni gol dali. Dosta su čvrsti, no ja sam siguran da će biti treća sreća i da ćemo ih sada pobijediti. Pripremamo se na napadačku igru i na pobjedu, kao i uvijek – kazao je u najavi susreta Ivan Vuković, koji bi zbog izostanka kartoniranog Antona Maglice opet trebao zaigrati u vrhu napada.

 - Još uvijek ne znam gdje ću igrati, no s obzirom da nema Maglice za očekivati je da će biti nekakvih rotacija u momčadi. Realno je da ću ja biti u vrhu napada, no vidjet ćemo što će reći trener, gdje god da me postavi, dat ću sve od sebe da dođemo do pobjede. 

Uz Maglicu i Vukovića, treći igrač na kojem počiva napad Hajduka je Franko Andrijašević, o kojem je Ivan Vuković govorio biranim riječima.

- Franko je jedan od tri najbolja igrača lige i s njim se lako slagati – kazao je Vuković, a na pitanje tko su druga dvojica, uzvratio:

- Sammir i Maloča.

Vuković je Andrijaševića pohvalio i stavio u neugodnu poziciju da mora uzvratiti komplimentom. Novinari su sugerirali da izbaci Sammira i u najbolja tri ubaci Vukovića, no Andrijašević se nije dao smesti. 

- Sad si me uvalio, ha, ha, ha... Dobar je Giga, igra najbolji nogomet od kad je došao u Hajduk, najbolji je strijelac uz Miju Caktaša i ako ovako nastavi, bit će nešto od njega – nasmijao se dobro raspoloženi Andrijašević, kojeg nije oneraspoložilo ni izostavljanje s popisa reprezentativaca za ogled sa Srbijom

Andrijašević bez poziva u reprezentaciju

- Potajno sam se nadao da bih mogao biti na širem popisu od 26 kandidata, no znao sam da je teško očekivati da uđem među 18. Konkurencija je velika, tko god je izabran, izabran je s pravom, jer su svi odlični igrači – kazao je Franko.

I Andrijašević je poput Vukovića hvalio momčad Istre. 

- Dobra su momčad, jesu pri dnu ljestvice, ali dosta su dobri, morat ćemo dati maksimum da pobijedimo.

Hajduk u ožujku igra protiv davljenika, a sve kao uvertira za travanj u kada će se odrediti sudbina sezone.

- Moramo dobiti sve tri utakmice, Istru, Zadar i Zagreb. Idemo iz utakmice u utakmicu, ali se nadamo da ćemo osvojiti svih devet bodova. Sa svima će biti teško jer se bore za opstanak, no mi se nadamo. U našoj ligi svatko svakoga može pobijediti i vjerujem da će to biti vrlo zanimljivo kolo. Moglo bi biti i iznenađenja, samo da ne bude na našoj utakmici, ha, ha, ha... – zaključio je Andrijašević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući
VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Užasne scene: Golman Rudeša pao u nesvijest nakon teškog sudara s igračem Istre

Matej Marković nastradao je u sudaru s igračem Istre Mladenom Devetkom. Izgledao je dezorijentirano, a kako se ništa ne smije riskirati kada je u pitanju udarac u glavu, trener Rudeša ga je izvadio iz igre. Istra je na kraju slavila 3-1