Obavijesti

Sport

Komentari 0

ITF Dubrovnik: Duje Ajduković preokretom ušao u četvrtfinale

ITF Dubrovnik: Duje Ajduković preokretom ušao u četvrtfinale

Šesti nositelj turnira je preokrenuo vodstvo 26-godišnjeg Nijemca od 6-2, 4-2, pritom spasio i četiri meč-lopte, dvije kad je servirao kod 6-5 za suparnika i još dvije u 'tie-breaku' (6-5, 8-7), te slavio 2-6, 7-6 (8), 6-1

VIDEO

Hrvatski 22-godišnji tenisač Duje Ajduković (ATP - 526.) napravio je veliki preokret protiv Nijemca Sebastiana Prechtela (ATP - 585.) za plasman u četvrtfinale ITF turnira u Dubrovniku (nagradni fond 25.000 USD), u kojem se pridružio 18-godišnjem Splićaninu Luki Mikrutu.

POGLEDAJTE VIDEO: Gojo i Ćorić pjevaju Joleta

Pokretanje videa...

Gojo i Ćorić pjevaju Joleta 00:35

Šesti nositelj turnira je preokrenuo vodstvo 26-godišnjeg Nijemca od 6-2, 4-2, pritom spasio i četiri meč-lopte, dvije kad je servirao kod 6-5 za suparnika i još dvije u 'tie-breaku' (6-5, 8-7), te na kraju slavio 2-6, 7-6 (8), 6-1.

Ajdukovićev suparnik u četvrtfinalu bit će Bugarin Simon Anthony Ivanov (ATP - 721.) koji je sa 6-3, 6-4 svladao drugog nositelja, Ukrajinca Olega Prihodka.

Za plasman u polufinale na ITF Dubrovnik Cupu borit će se i Luka Mikrut (ATP - 981.) koji je u 2. kolu nadigrao 18-godišnjeg bosansko-hercegovačkog kvalifikanta Andreja Nedića (ATP - 1142.) sa 7-6 (3), 7-5.

Mikrut će za plasman u polufinale igrati protiv još jednog kvalifikanta iz BiH, 19-godišnjeg Radomira Tomića (ATP - 699.), koji je prošao u četvrtfinale kad mu je sunarodnjak Mirza Bašić predao meč, nakon što je Tomić sa 7-5 osvojio prvi set.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju