Sport

Komentari 20

Ivan (10) motivirao dinamovce: Plakao sam nakon utakmice u Beču, bit ću vaš najveći navijač

Ivan (10) motivirao dinamovce: Plakao sam nakon utakmice u Beču, bit ću vaš najveći navijač

Mali navijač Dinama iz Nedelišća nacrtao je crtež i napisao pismo koje su uoči utakmice igrači pročitali na zidu svlačionice. Poklonili su mu dres i odužili se sjajnom igrom na terenu

Dragi moji dinamovci! Htio bih vam kazati da nema veze što ste izgubili prvu utakmicu od Rapida, ja znam i vjerujem da vi možete na utakmici u Zagrebu pokazati što znate. Moja velika želja je pobjeda nad Rapidom, budući da sam nakon prve utakmice plakao, započeo je u pismu koje je poslao na maksimirsku adresu dječak Ivan (10) nakon što je Dinamo u trećem kolu grupne faze Europske lige izgubio od Rapida u Beču (2-1).

Oni najmanji navijači često emotivnije proživljavaju uspone i padove voljenog im kluba, a tako je i spomenuti dječak iz Nedelišća teško primio Dinamov poraz u Austriji. No, zasigurno mu je bilo mnogo lakše i draže kad je saznao da će ga zbog pisma 'modri' ugostiti na utakmici protiv Rapida u Maksimiru, a kad su i pobijedili (3-1) - sreći nije bilo kraja.

- Želim da tu pobjedu zajedno proslavimo na tribinama gdje ću biti vaš najveći navijač. Nadam se da ću vas jednom upoznati sve zajedno. Ajmo Dinamo, Nema predaje! - zaključio je dječak iz Nedelišća, kojemu su u poluvremenu utakmice poklonili dres u svečanoj loži.

Europa League - Group H - Dinamo Zagreb v Rapid Vienna

Podsjetimo, Ivan nije bio jedini 'sretnik' na jučerašnjoj utakmici jer je Mislav Oršić dao svoj dres obožavateljici koja je imala rođendan. BBB-i su proslavili 35. rođendan, a sve je na Maksimiru prošlo u nogometnoj atmosferi.

Najčitaniji članci