Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivan Ljubičić: Točno je, kraj moje karijere je blizu

Ivan Ljubičić: Točno je, kraj moje karijere je  blizu
1

Morat ću proigrati, inače neće biti dobro. Ako se ne dogodi nešto pozitivno u sljedećim mjesecima, kraj je blizu, najavio je Ljubo mogući kraj karijere

VIDEO

Nije dobro. Imam dosta bodova koje moram braniti. Ako ne budem dobro igrao past ću daleko ispod 53. mjesta. Nisam siguran koliko ću dugo biti sposoban nastupati budu li se ovakvi rezultati ponavljali, izjavio je Ivan Ljubičić na press konferenciji u Dubaiju.
Nije se lako pomirio s porazom u prvom kolu milijunskog turnira. Jer bez obzira na ime protivnika, Ivan je na Bliskom istoku uvijek dobro igrao. Jednom je bio finalist ('05), a najlošiji rezultat bio mu je četvrtfinale. Sve do ove godine kada mu je David Ferrer već u prvom kolu pokazao “izlazna vrata” turnira.
- Morat ću proigrati, inače neće biti dobro. Ne dogodi li se nešto pozitivno u sljedećim mjesecima, kraj je blizu - kazao je bivši Davis Cup pobjednik u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Ivan je fenomenalnom serijom 11-1 najzaslužniji zašto se Hrvatska 2005. godine upisala na listu pobjednika Davis Cupa, jednog od najcjenjenijih trofeja u sportu. Bio je treći tenisač svijeta, a u karijeri je igrao čak 20 ATP finala.
- Mogu biti zadovoljan sa svojom karijerom. Jedino bih se želio na pravi način oprostiti od reprezentacije. Volio bih da to bude u Splitu, jer tamo smo ostvarili veliki uspjeh pobjedama u četvrtfinalu i polufinalu - rekao naš tenisač koji je u karijeri zaradio 7,224.084 dolara.
Sljedeći nastup trebao bi imati u Indian Wellsu. Američka turneja mogla bi dosta toga reći o njegovoj karijeri...

JEDNOM IZBORNIK DAVIS CUP REPREZENTACIJE
Jednog dana Ivan Ljubičić će, ako to bude želio, sigurno konkurirati za mjesto Davis Cup izbornika. Funkcija je to koju je već iskusio i to prije tri sezone. Nikola Pilić i Goran Ivanišević posvađali su se oko izborničke fotelje, te je Ivan tada odlučio - “podmetnuti leđa”.
- Nije lako biti igrač i izbornik u isto vrijeme, ali to je dragocjeno iskustvo, rekao je Ivan koji ima rekordnih 36 pobjeda za Hrvatsku.

LJUBINE POBJEDE I PORAZI U PRVA DVA MJESECA SEZONE:
'09- 2 pobjede, 5 poraza
'08- 11/5,
'07- 15/5,
'06- 17/2,
'05- 20/6,
'04- 8/5,
'03- 10/7,
'02- 10/7,
'01- 5/6,
'00- 7/6,
'99- 10/2,
'98- 3/2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'