Obavijesti

Sport

Komentari 73

Ivan Santini novi igrač Osijeka!

Ivan Santini novi igrač Osijeka!

Uoči derbija s Dinamom, Osijek je potvrdio senzacionalnu vijest - novi napadač 'bijelo-plavih' postao je hrvatski reprezentativac Ivan Santini! U Gradski vrt stiže iz Kine

VIDEO

Povremeni hrvatski reprezentativac i donedavni član kineskog Jiangsu Suninga Ivan Santini (31) novo je pojačanje Osijeka!

Vijest je službeno potvrdio sam Osijek na društvenim mrežama.

Osječani opako jurišaju po naslov prvaka Hrvatske pa su u Gradskom vrtu predstavili veliko pojačanje, igrača s ogromnim iskustvom i bivšeg reprezentativca Zlatka Dalića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
igraci

- Nakon što je raskinuo suradnju s kineskim JS Suningom u koji je došao u ljeto 2019. iz Anderlechta u transferu vrijednom pet milijuna eura, odlučio je karijeru nastaviti u Gradskom vrtu. Trenutna mu je vrijednost na Transfermarktu 2,8 milijuna. Svojedobno je u redovima kluba iz Bruxellesa rođeni Zadranin ostvario vrlo zapažen učinak, baš kao i prije toga u Standardu iz Liegea i Kortrijku. Igrajući u tim belgijskim momčadima ovaj je robusni napadač (190 cm) u 151 nastupu postigao 63 pogotka, od toga 51 u Jupiler Pro League u 101 dvoboju! Nešto manje od dvije godine (2016. – 2018.) naš je novi član proveo i u jakoj francuskoj Ligue 1, u redovima Caena, zabivši 27 golova u 75 odigranih utakmica. Dodajmo da je Ivan, prije odlaska u Belgiju, jednu sezonu odradio i u njemačkom bundesligašu Freiburgu s 24 susreta i jednim zgoditkom - objavio je Osijek dok u nastavku priopćenja stoji:

Europa League - Group Stage - Group D - Dinamo Zagreb v RSC Anderlecht

- Prije odlaska u inozemstvo, Santini se iskazao i u HNL-u kao vođa napada nekadašnjeg zadarskog prvoligaša. U njegovom dresu zabilježio je 64 nastupa, a suparničku mrežu u tom je razdoblju zatresao 26 puta. Zanimljivo je istaknuti kako je triput bio strijelac i u ogledima s Osijekom. Na kraju, u kineskom Suningu, čiji je donedavno bio član, odradio je 31 službeni nastup, a zabio je u 13 navrata. Posljednji puta je za taj klub zaigrao sredinom studenoga prošle godine. Za A reprezentaciju Hrvatske debitirao je krajem svibnja 2017. na prijateljskoj utakmici s Meksikom u Los Angelesu, kada je u nacionalnoj vrsti prvi puta bio i naš kapetan Mile Škorić. Nakon toga, Santini je još četiri puta nastupio u dresu s državnim grbom, zaključno s riječkim ogledom protiv Jordana u listopadu 2018. pod izborničkom palicom Zlatka Dalića.

Njegovo predstavljanje u Gradskom vrtu bit će tijekom idućega tjedna

- Ne smijemo zaboraviti kako smo u našim redovima već imali njegova brata Krševana, koji je jedno vrijeme čuvao osječku mrežu. Ne dvojimo da je i on mlađem Santiniju savjetovao da je NK Osijek pravi izbor u svakom pogledu - zaključuje se iz Osijeka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića