Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Balić: Puc je bio najbolji lijevi bek, imao je sve, šut, pregled...

Utakmica Lige prvaka između Zagreba i Barce i dalje ima humanitarni karakter. Dio prihoda od ulaznica ide za pomoć obitelji preminule rukometne legende Iztoka Puca

Marko Prpić/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
6 komentara

Rukometaši Zagreba u subotu će u 20.15 sati u svojoj Areni ugostiti najbolju svjetsku momčad, europskog prvaka Barcelonu. Treće kolo Lige prvaka hrvatskom prvaku donosi najtežeg mogućeg protivnika i zagarantiran spektakl.

Dio prihoda od prodaje ulaznica trebao je ići za liječenje teško oboljelog Iztoka Puca, no sudbina je bila brža. Legendarni Iztok Puc preminuo je noćas u SAD-u, a prihod od utakmice ići će Iztokovoj obitelji.

Legenda Zagreba, ali i hrvatske rukometne reprezentacije bila je na skupom liječenju u SAD-u gdje je liječio rak pluća i jetre. Još jučer poziv na utakmicu između Zagreba i Barcelone uputio je i Ivano Balić. Prisjetio se tada i Iztoka i s njim u mislima pozvao navijače na tribine.

- Po meni Puc je možda najbolji lijevi bek koji je igrao rukomet. Imao je sve, od šuta do pregleda igre i stvarno je žalosno što mu se dogodilo. I zbog toga, prvenstveno zbog toga, se nadam da će ljudi napuniti tribinu, da se proda što više karata i da mu što više novca možemo osigurati za liječenje - pozvao je navijače najbolji rukometaš svih vremena na rukometni spektakl prije no što se saznalo da je Iztok umro.

Portal 24sata svojim čitateljima daruje 150 ulaznica (75 x 2 kom) za ovaj rukometni spektakl! Pratite nas i uključite se u naš nagradni natječaj od 20. listopada (četvrtak) u 10 sati do 21. listopada u 10 sati.

Ulaznice za nagradnu igru su također trebale biti dio humanitarne akcije te su ih platili sponzori. No sudbina je ovoga puta bila brža. Prihod od ulaznica trebao je ići za liječenje teško bolesne legende, no humanitarna akcija se nastavlja, Prihod od ulaznica ići će za pomoć obitelji preminule legende Iztoka Puca.

Naši partneri pišu
Message