Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivica Križanac: Nije mi žao što nisam otišao u Arsenal

Ivica Križanac: Nije mi žao što nisam otišao u Arsenal
1

Ne znam koliko ću još igrati, ali sigurno sam kako neću trajati kao Niko Kovač, kaže reprezentativac Hrvatske na radu u ruskom Sankt Peterburgu

VIDEO

Službena informacija kaže da je Ivica Križanac (30) u ovom trenutku puno bliže Dinamu nego Hajduku!
- Da, tako je. Sa Zenitom sam na pripremama u Beleku, tu je i Dinamo, a Hajduk je nešto dalje, u Antalyji. Bliži sam Dinamu, ali samo što se hotela tiče, ha, ha - javio se iz Turske Ivica Križanac, koji je ipak ostao u ruskom klubu.
- Tako je ispalo, nisu me htjeli pustiti. Ugovor mi traje do kraja godine, ne mogu ništa, moje je da radim za poslodavca. U svakom slučaju, u mojoj glavi ne postoji mogućnost da potpišem novi ugovor, možda na ljeto ipak odem.
Moćni Zenit kao da se raspada, otišao je Aršavin, Timoščuk je potpisao za Bayern. Znači, kriza je došla i do Rusije.
- Normalno je to, nakon velikih rezultata dođe mali pad. A i veliki klubovi sa Zapada počeli su se zanimati za igrače iz Rusije, shvatili su da ovdje ima kvalitete. Drago mi je zbog Aršavina, otišao je u pravi klub, zaslužio je to. Kriza? Naš glavni sponzor Gazprom možda i osjeća posljedice nedavnoga plinskog rata, ali nije strašno, neće propasti.
Mogao je i on u Arsenal, navodno je imao ponudu.
- Kažem, nisu me pustili, ali i nije mi sad žao što sam ostao. Premda, još uvijek se želim vratiti što bliže kući. A i London je bliži Omišu od Sankt Peterburga - nasmijao se Ivica, koji je znao reći i da neće još dugo igrati vrhunski nogomet.
- Trenutačno nemam problema s leđima, muče me samo žuljevi. Nitko ne može predvidjeti koliko ću još igrati, ovisi i gdje ću igrati. No sigurno neće trajati kao Niko Kovač, on je poseban.

'NE PATIM ZA HAJDUKOM, ALI GUŠTAT ĆU U DERBIJU'
Baš se u srijedu oko podneva Križanac pripremao za prijateljsku utakmicu sa Slavenom Belupom.
- Prvi put igram protiv neke hrvatske momčadi, drago mi je da to baš moj bivši klub - rekao je i osvrnuo se na povratak zvučnih imena u Hajduk.
- Ne, nije mi krivo što i ja nisam dio te priče, ali čujem se s Hrvojem Vejićem i kaže mi da je u Hajduku odlično. Sigurno ću 22. veljače sjediti uz televizor i guštati, bit će to pravi derbi - najavio je Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...