Obavijesti

Sport

Komentari 52

Ivković: Dinamovac sam, ali boli me što je Hajduk tako loš

Ivković: Dinamovac sam, ali boli me što je Hajduk tako loš
10

Hajduk se od loše sezone oprostio četvrtim uzastopnim porazom. 'Bili' su izgubili od Lokomotive 1-0. Bio je to ujedno i posljednji, 100. nastup za Hajduk Ante Vukušića

VIDEO

- Bogu hvala da je gotovo, ovo je kao da sam nakon cijelog dana nošenja skinuo tijesne cipele – kazao je jedan od rezigniranih navijača nakon posljednje utakmice Hajduka u upravo završenoj sezoni, u kojoj su bijeli izgubili 1-0 od Lokomotive.

- Dominirali smo, bili smo bolja momčad, no nisam u potpunosti zadovoljan igrom. Uz sav respekt Hajduku morali smo zabiti još koji gol – kazao je trener Lokomotive Tomislav Ivković i nastavio:

- Bit ću pošten, bez Hajduka ova liga bolje da se ni ne igra, jer nema žara. Vučem korijene iz Aržana u dalmatinskoj zagori i bez obzira što sam dinamovac, boli me što je Hajduk loš. Dalmacija i Hrvatska moraju riješiti problem Hajduka, bez obzira na pogreške ljudi koji su mu nanijeli štetu u prošlosti. Hajduku trebaju managerske sposobnosti Zdravka Mamića, koga bi ovdje nosili na ramenima, a u Zagrebu ga pljuju.

Krstičević je upisao četvrti poraz u nizu, no olakotna okolnost mu je što je u postavi imao 14 od 18 igrača koji prošle jeseni nisu bili u momčadi!? ''Starosjedioci'' su tek Vukušić, Vuković, Lendtrić i Kukoč, ostali su ili došli u zimskom prijelznom roku, ili su juniori, kadeti...

- Teško se vaditi s mladim igračima, momci su htjeli ali lopta neće u gol – kazao je Krstičević, koji nije odolio a da ne spomene suđenje večeras izrazito lošeg Batinića.

- Nije u pitanju samo ova utakmica, nego od prvoga dana od kad sam sjeo na klupu. To su činjenice koje je lako provjeriti na televiziji.

Krstičević nije otkrio na što konkretno misli, no žestoko se bunio i prosvjedovao kod suca Batinića i pomoćnika Grgića nakon gola Kramarića, te dosuđenog jedanaesterca na Šitumu, tako da će Alojzije Šupraha imati posla.

Kramarić je s bijele točke pogodio gredu i ostavio kakvu-takvu nadu domaćim igračima da će stići do iznenađenja, no Vukušić i Lendrić su za malo bili neprecizni.

Vukušiću je ovo bio jubilarni 100., vjerojatno i posljednji nastup u dresu Hajduka, no kapetan Hajduka nije bio raspoložen za izjave nakon utakmice, kao ni bilo tko od njegovih suigrača.

Od igrača Lokomotive, prvi je pred mikrofone stao strijelac Kramarić.

- Trener Ivković zaprijetio nam je da ćemo, u slučaju poraza na Poljudu, pješke od Jaske do Zagreba. Bili smo toliko samouvjereni da smo pristali na okladu – kazao je sretni strijelac i izrazio nadu da je dobrim igrama izborio povratak u Dinamo.

'Odradili' zadnje susrete

Slaven Belupo odigrao je neriješeno protiv Istre 2-2. Remizirao je i SPlit protiv Dinama na Maksimiru 0-0, čime je Slaven zadržao dva boda prednosti ispred momčadi s juga.

Osijek je petardom ispratio Zadar, a Zagreb s 2-0 svladao Cibaliu. Rijeka je uspjela dobiti Karlovac 2-1, dok je bez pobjednika završio ogled između Lučkog i ŠIbenika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...