Sport

Komentari 6

Ivković moli navijače: Nemojte pjevati pjesmu Dine Merlina...

Ivković moli navijače: Nemojte pjevati pjesmu Dine Merlina...

'Tu je mnogo Željine djece koja osjećaju ovaj grb i njima treba pomoć, posebno kad se zna da im je to prva seniorska sezona', opravdao je svoj istup trener Željezničara

Molim navijače, posebno one s Juga, da onu pjesmu od Dine Merlina, koja mene izuzetno vrijeđa, pjevaju na drugim adresama, jer igrači daju svoj maksimum, rekao je na konferenciji za novinare prije utakmice protiv Radnika iz Bijeljine trener sarajevskog Željezničara Tomislav Ivković.

Hrvatski trener na čelu sedmoplasirane momčadi bosanske Premijerlige traži izlazak iz krize, ali osim na utakmicu osvrnuo se i na neke stvari s tribina koje ga smetaju poput pjesme spomenutog kantautora.

NK Slaven Belupo - NK Lokomotiva

- Tu je mnogo Željine djece koja osjećaju ovaj grb i njima treba pomoć, posebno kad se zna da im je to prva seniorska sezona. Oni su motivirani i žele svim snagama i znanjem ući u ovu utakmicu s Radnikom, koja neće biti laka. Ali, oni žele ostaviti kožu na terenu i pobijediti. Zato ih volim i poštujem. U stanju smo dobiti bilo koga, ali znamo da protivnik stoji i čeka da da maksimum - osvrnuo se i na utakmicu.

Ne zna se koja mu točno pjesma smeta jer ih navijači pjevaju više, ali mogli bi biti stihovi iz pjesme 'Zar je to sve što imam od tebe'. 

Zar je to sve što imam ja od tebe

Zar je to sve što je ostalo

Zar je to sve za ove duge godine

I ako je, premalo je.

Bilo kako bilo, pitanje je hoće li 'Manijaci' poslušati trenera ili će ga samo 'pritisnuti' s tribina zbog koncentracije 'na pogrešne stvari'.

Najčitaniji članci