Obavijesti

Sport

Komentari 82

Iz Arsenala prešao u Barcu, a sad je pred potpisom za Hajduk

Iz Arsenala prešao u Barcu, a sad je pred potpisom za Hajduk
2

Dok je bio Arsenalov član, u sezoni 2017./2018. odradio je i dvije utakmice u Europskoj ligi, ali simbolične prirode. Protiv BATE Borisova na terenu je proveo 11 minuta, a s Crvenom zvezdom jednu

VIDEO

Damir Burić ostao je poprilično zatvoren na nedavno pitanje o novim dolascima na Poljud do kraja prijelaznog roka, nije htio reći da je to to, ali i s razlogom jer Hajduk i dalje radi na jačanju momčadi.

Katalonski Sport bi objavio je da bi na Poljud mogao sletjeti Marcus McGuane (20), štoviše već je i sletio u Hrvatsku.

- Ne znamo s kojim bi klubom mogao pregovarati, no točno je da se on nalazi u Hrvatskoj - rekao je Barcelonin glasnogovornik Ricard Amoros u telefonskom razgovoru za Hinu.

Igrao u Europskoj ligi

Radi se Englezu i izdanku Arsenalove škole. Topnike je (bio kapetan U18 momčadi) napustio u siječnju prošle godine i prešao u Barcelonu, odnosno njenu drugu momčad za koju je u Segundi pretprošle sezone odigrao osam utakmica, a protekle u trećoj ligi odradio 16 utakmica s jednom asistencijom.

Dok je bio Arsenalov član, u sezoni 2017./2018. nastupio je i dvaput u Europskoj ligi, ali simbolične prirode. Protiv BATE Borisova na terenu je proveo 11 minuta, a s Crvenom zvezdom - jednu.

Arsenal U19 v Paris Saint Germain U19 - UEFA Youth League - Group A - Meadow Park

Za tri dana Barcelona B treba prijaviti 22 igrača za nadolazeću sezonu, a trener García Pimienta raspolaže s njih 27 pa bi McGuane mogao biti prvi koji će napustiti ekipu, izvijestio je Sport ne navodeći izvor informacije za ovog igrača koji ima ugovor s Barcelonom B do ljeta 2021. godine, a njegova tržišna cijena iznosi 300.000 eura prema Transfermarktu.

Osim svoje standardne pozicije centralnog veznjaka, može pokriti lijevu i desnu stranu veznog reda. Burić bi s njegovim dolaskom imao mnogo opcija u tom dijelu momčadi s Nejašmićem, Hamzom, Jurićem, Kalikom, Beširovićem... Glava bi ga mogla zaboljeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"