Obavijesti

Sport

Komentari 52

Izbacio je Italiju iz kvalifikacija za SP, sada je na korak od Hajduka! Odbio je i Dinamo?

Izbacio je Italiju iz kvalifikacija za SP, sada je na korak od Hajduka! Odbio je i Dinamo?

Aleksandar Trajkovski je za reprezentaciju Sjeverne Makedonije zabio 21 gol u 83 nastupa, a definitivno mu je najslađi onaj iz ožujka 2022. godine kada je zabio Italiji u Palermu i izbacio ju iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

VIDEO

Nezadovoljno su navijači Hajduka vrtjeli glavom nakon što je otkucala ponoć 8. rujna i tako označila kraj ljetnog prijelaznog roka. Čekali su pojačanje u napadačkom dijelu, ali ono se nije pojavilo na Poljudu.

Pokretanje videa...

Omladinac - Hajduk 0-6 (sažetak) 01:52

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Splićani su odradili jako dobar prijelazni rok, pojačali su se u obrani i veznom redu, ali bilo je više nego očito kako im je potrebno jako ime u napadu kako bi bili što konkurentniji Dinamu u borbi za naslov prvaka. Sve je palo na leđa Marka Livaje, Leon Dajaku, Emir Sahiti i Ivan Dolček ostali su jedine opcije na krilnim pozicijama, a nitko od njih nije pokazao da može nositi ovu momčad. Shvatio je to i MIndaugas Nikoličius pa strpljivo češljao tržište i izvan prijelaznog roka, čini se, uspio naći kapitalca koji će rasteretiti Livaju.

Htio ga je i Dinamo?

England v North Macedonia - UEFA Euro 2024 Qualifying - Group C - Old Trafford

Kako piše talijanski Calciomercato, makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski na korak je od Hajduka! Prema navodima istog portala, Dinamo je također bio zainteresiran za njegove usluge, ali Trajkovski je izabrao Hajduk. Sljedećih dana trebao bi se pojaviti na Poljudu, odraditi liječnički i potpisati ugovor.

Od prvog srpnja je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Al-Fayhom iz Saudijske Arabije. Bez natjecateljske utakmice je nekoliko mjeseci i logično se javljaju određenje sumnje oko njegove forme, ali činjenica je da se radi o ozbiljnom napadaču s međunarodnom karijerom.

Zapreši?: 1/8 finala Hrvatskog kupa,  NK Inter Zapreši? - NK Cibalia

Nju je gradio u posrnulom divu iz predgrađa Interu Zaprešiću pa 2010. godine otišao u belgijski Waregem. Igrao je za Mechelen, slavni Palermo gdje je proveo čak četiri godine igrajući u Serie A, bio je i u Mallorci i danskom Aalborgu. 

Za reprezentaciju Sjeverne Makedonije zabio je 21 gol u 83 nastupa, a definitivno mu je najslađi onaj iz ožujka 2022. godine kada je zabio Italiji u Palermu i izbacio ju iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Makedonci su ipak poklekli u finalu doigravanja gdje su izgubili od Portugala. Igra na poziciji lijevog krila, a može po potrebi pokriti sve pozicije u napadu. 

Ukoliko se Trajkovski stvarno pojavi na Poljudu, Hajduk će u njemu dobiti veliko pojačanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade