Obavijesti

Sport

Komentari 184

"Izborniče, idemo po tu broncu koja će biti naše zlato na Euru"

"Izborniče, idemo po tu broncu koja će biti naše zlato na Euru"
5

Igor Vori i Domagoj Duvnjak došli su do Slavka Goluže nakon utakmice i rekli mu: "Izborniče, zaslužili smo zlato, ali idemo po tu broncu koja će biti naše zlato..."

VIDEO

Pobijediti Dansku ovdje... Trebalo smo biti duplo bolji. Unaprijed sam im čestitao na pobjedi i zlatu jer su sve ovdje napravili da uzmu to zlato, rekao je hrvatski izbornik Slavko Goluža nakon poraza od Danske.

Na konferenciji za novinare izgubio je živce pa je pred danskim izbornikom rekao kako smo bili tretirani kao životinje te da je domaćin sve napravio kako bi uzeo zlato.

- Malo sam bio vruć nakon utakmice, pričalo je srce i zato sam se ispričao jer nije na meni da komentiram takve stvari. Ali kad živite za nešto, kad se pripremate za nešto... Ja sam živio za ovu utakmicu, da dokažemo da moji momci vrijede. Jer nitko nije bio na toliko postolja kao oni - kazao je Goluža i nastavio o danskim privilegijama.

- Danska je cijelo vrijeme bila ovdje. Kreveti su fenomenalni, hrana odlična. A mi smo se cijelo vrijeme seljakali iz grada u grad, vozikali se... Hrana je bila užasna, hoteli katastrofa, za razliku od ovog hotela u kojem su oni uživali. Ponosan sam na moje momke, ponosan sam što smo odigrali pred 15.000 ljudi i pokazali karakter.

- Nemam što zamjeriti igračima, ključan trenutak bio je kad se nismo uspjeli odvojiti. Ali nema veze. Mi smo mala zemlja, a ponovno smo u borbi za medalju. Naši navijači su nam dodatna snaga da se oporavimo i uzmemo tu broncu. Vjerovao sam da možemo dobiti Dansku, vjerovao sam da smo bolji, ali jednostavno, moramo se sad podići i ostaviti srce na terenu za broncu - dodaje Goluža.

Na kraju utakmice do Goluže su došli Igor Vori i Domagoj Duvnjak.

- Podigli su me i rekli mi: "Ajmo, izborniče. Idemo se oporaviti i pobijediti Španjolsku. Zaslužili smo to zlato, ali sad ćemo uzeti broncu i to će biti naše zlato.

Vori: Suci samo što nisu golove za Dance zabijali!

Ulazak u polufinale je senzacija, nažalost finale nam je izmaklo. Bili smo bolji 35 minuta. Ali moram komentirati, boli me. Onakve odluke, pa to je katastrofa. Pa to je vidio slijepac. Ovo je smiješno. Ne želim se izvlačiti na suce jer smo sami mogli dobiti, ali u prvom dijelu samo što nisu zabijali golove za Dance koliko su ih vraćali u život, rekao je Igor Vori i dodao: 

- Čestitam Dancima na ulasku u finale, mislim da su svi koji su ovo organizirali najsretniji jer su sad u finalu. 

Možemo li do bronce?

U našoj diskusiji na 24sata pitamo vas, čitatelje, možemo li osvojiti brončanu medalju na Euru. Bit će to četvrti put zaredom da Hrvatska igra za broncu. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 15 sati, a protivnici su nam Španjolci. Pobijedili smo ih na posljednjem europskom prvenstvu u Srbiji, također u borbi za brončanu medalju...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 184

VIDEO

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ
ZVIJEZDA MAN. UNITEDA

Bruno Fernandes objavio fotku s proslave Dinama uz jednu riječ

Kapetan "crvenih vragova" osvrnuo se na sjajnu sezonu koju je Stefan Ristovski imao u Dinamu. Njih dvojica igrali su skupa gotovo tri godine u Sportingu

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Njihova borba neće biti za IBF titulu jer je Ukrajinac tražio izuzeće
Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu
ŽELI NASTAVITI IGRATI

Modrić otkrio gdje će živjeti kad ode u mirovinu i dodao: Sanjam oproštaj od nogometa u Realu

U početku mi je bilo to teško razumjeti jer sam tijekom čitave karijere bio u početnom sastavu. Kasnije sam prihvatio tu svoju novu ulogu, mislim da sam dobro odigrao i da je trener zadovoljan, rekao je Luka