Sport

Komentari 2

Izbornik Italije mlade 'zvijezde' uči pameti: Red se mora znati

Izbornik Italije mlade 'zvijezde' uči pameti: Red se mora znati

Talijanska nogometna reprezentacija će u sljedeće dvije kvalifikacijske utakmice za Euro igrati protiv Armenije i Finske, ali na tim susretima neće biti mladih 'zvijedza' Moisea Keana (19) i Nicola Zaniola (20)

Roberto Mancini (54) čvrsta je ruka talijanske nogometne reprezentacije. Među 'Azzurrima' neće biti mladog napadača Evertona i Rome

Euro 2020 Qualifier - Group J - Italy v Bosnia and Herzegovina

- Pružili smo im sjajnu priliku i nadamo se da će im ovo pomoći da napreduju. Moraju se naučiti ponašati. Profesionalci se uvijek moraju dobro ponašati, tek onda kada to nauče, ponovno ću ih pozvati u reprezentaciju - objasnio je talijanski izbornik.

Naime, Moise Kean (19) i Nicolo Zaniolo (20) često su kasnili na treninge, a reprezentativni izbornik odluči im je održati lekciju. Izostavljeni su sa spiska za kvalifikacijske utakmice protiv Armenije i Finske

- Moj tim je definiran, imamo najbolje igrače s kojima trenutno raspolažemo. Ako netko novi 'zablista', bit će nam drago pozvati ga u reprezentaciju. Protiv Armenije i Finske ne će biti lako jer su naši igrači tek počeli sa sezonom - objasnio je Mancini.

Italy v Bosnia and Herzegovina - UEFA Euro 2020 Qualifying - Group J - Juventus Stadium

Tako će 'mlade zvijezde' idući put razmisliti što će raditi u reprezentativnom kampu i kad će uopće biti opet pozvani nastupati pod talijanskom zastavom.  Italija je prva u grupi J sa 12 bodova sa četiri pobjede iz četiri meča. Finska je druga sa devet bodova, Armenija ima šest, Grčka četiri, BiH četiri, dok je Lihtenštajn bez bodova.

Najčitaniji članci