Sport

Komentari 12

Izet Hajrović otišao je u Grčku

Izet Hajrović otišao je u Grčku

Povremeni bosanskohercegovački reprezentativac nakon raskida ugovora s hrvatskim prvakom odlazi u grčkog prvoligaša. Potpisao je trogodišnji ugovor za trećeplasiranu momčad Superlige prošle sezone

Era Izeta Hajrovića (29) u Dinamu je završila. Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine nakon 86 utakmica, 14 golova i 13 asistencija u tri i pol godine u Zagrebu, pola godine prije isteka ugovora, odlazi u grčki Aris.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Sloveniji

- Presretan sam što ću nastaviti karijeru u Arisu. Došao sam u jedan od najvećih grčkih klubova i ne mogu dočekati novi izazov. Moram reći da sam bio uvjeren u projekt kluba - rekao je Hajrović i dodao:

- Posljednjih godina Aris je zadnjih godina napravio veliki korak naprijed i ovo je dodatna motivacija i za mene. Dat ću sve od sebe da pomognem novoj momčadi da se razvija još više i da donesem još uspjeha sa suigračima. Ostalo ću govoriti na terenu.

Nije sudjelovao u pohodu na četvrtfinale Europske lige, dobivao je mrvice u HNL-u, a jedina utakmica u sezoni u kojoj je odradio punu minutažu bila je ona u zadnjem kolu protiv Šibenika.

Hajrović je s Arisom, trećom momčadi grčke Superlige prošle sezone, potpisao trogodišnji ugovor. Trenutačna mu je vrijednost 350.000 eura.