Sport

Komentari 12

Izgubio je u finalu Eura pa u Dubrovnik došao zacijeliti rane

Izgubio je u finalu Eura pa u Dubrovnik došao zacijeliti rane

Nakon poraza u finalu Eura, Jack Grealish je mir potražio u Grčkoj gdje je boravio neko vrijeme, a pred kraj odmora zaputio se u hrvatski biser zvan Dubrovnik

Jadranska obala hrvatski je biser svjetskog glasa koji svake godine privlači sve više poznatih faca.

Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je prošle godine na otoku Šipanu uživao u punjenim paprikama, naša obala je svake godine unaprijed zabilježena u kalendarima Novaka Đokovića, Valentina Rossija i Luke Dončića, Malom Lošinju nije mogao odoljeti veliki Roger Federer, a sada je u Dubrovnik rane došao zacijeliti engleski nogometaš Jack Grealish.

Zvijezda engleske reprezentacije i Aston Ville već se neko vrijeme nalazi na odmoru nakon što je s reprezentacijom izgubio od Italije u finalu Europskog prvenstva. Mir je potražio u Grčkoj gdje je boravio neko vrijeme, a pred kraj odmora zaputio se u hrvatski biser zvan Dubrovnik.

Uživao je u predivnom pogledu na grad i moru, a nepce je zadovoljio specijalitetima iz Teppanyaki restorana. Pozirao je sa chefom restorana Pratapom Koiralom.

- Hvala ti Jack što si odabrao naš restoran, bilo mi je zadovoljstvo kuhati za tebe večeras - napisao je glavni chef.

Grealish je oduševio na Europskom prvenstvu, a za njega se otimaju najveći europski klubovi. Tek mu je 25 godina, na Transfermarktu vrijedi 65 milijuna eura i pitanje je vremena kada će otići u neki jači klub. A do tada baterije puni u Dubrovniku.

Najčitaniji članci