Obavijesti

Sport

Komentari 7

Iživcirali ga: Jose otišao s konferencije zbog novinara

Iživcirali ga: Jose otišao s konferencije zbog novinara
4

Nakon pobjede nad Auxerreom novinari su Josea ispitivali zašto u Francusku nije doputovao Pedro Leon, a Mourinho je potpuno "izgubio kompas"

VIDEO

Real je u utorak pobijedio Auxerre u 2. kolu Lige prvaka, a na press konferenciji nakon utakmice novinari su Mourinhu postavljali pitanja o Pedru Leonu koji nije ni došao u Francusku.
- Najlakše je pričati o tome tko je tu i koga nema. Nagađanja i špekulacije su dio vašeg posla, no to je vaš problem. Nije u momčadi za ovaj susret zato što sam tako odlučio - odgovorio je Jose na pitanje zašto nema Pedra.
Usljedilo je novo s istom temom. A Portugalac je potpuno izgubio kompas.
- Ne trebam se ja vama opravdavati. Ako me nazove predsjednik njemu ću odgovarati. Čini mi se kao da ovdje pričamo u najmanju ruku o Zidanu, Di Stefanu ili Maradoni. Pedro Leon je odličan igrač, no do prije dva mjeseca igrao je u Getafeu. Mora početi raditi ono što mu kažem i tako će prije igrati. Već sam rekao da će protiv Auxerrea igrati Benzema. To je trebalo biti vaše prvo pitanje. Hoće li Karim igrati u napadu s Higuainom, ili će ovaj potonji biti na klupi? Ali ne, vi inzistirate na Leonu - rekao je Mourinho, ustao sa stolice i otišao s press konferencije.
A danas se i saznalo zašto protiv Auxerrea nije igrao Pedro Leon iako je za vikend bio jedan od najboljih protiv Levantea. Jose je 'poludio' jer je mladi Pedro (23) ignorirao posebne taktičke upute. U jednom napadu nije potrčao za loptom, a kamere su zabilježile da je to bila kap koja je prelila čašu. Mou se okrenuo prema pomoćniku i rekao:
- Aitor, poništi njegovu kartu za Francusku!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige