Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Izlazim samo izbaciti smeće, a obavio sam i veliku nabavku...'

'Izlazim samo izbaciti smeće, a obavio sam i veliku nabavku...'
4

Još od utakmice s Napolijem sam se pripremao za ovakav scenarij i obavio sam podosta velik shopping, priznao je hrvatski veznjak pa dočarao kako mu izgledaju dani u samoizolaciji

VIDEO

Nakon velikih restrikcija u cijelome svijetu zbog pandemije korona virusa, mnogi se ljudi javljaju da svojim primjerom i savjetima pomognu onima koji teško shvaćaju poruke civilnih stožera zaštite i ne ostaju u svojim domovima. Hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću (32) to nije teško palo, a kako kaže, neće mu teško pasti niti potpuna karantena, ukoliko bude proglašena. Kako je rekao, spreman je za potpuni ostanak kod kuće, a od utakmice Barcelone s Napolijem nije bio niti u shoppingu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rakitić, Dan očeva 00:54

- Izašao sam iz kuće samo kako bih izbacio smeće što je 50 metara od moje kuće i to je jedina stvar zbog koje sam bio na ulici - rekao je za Barcelonine službene stranice Raketa. 

- Još od utakmice s Napolijem sam se pripremao za ovakav scenarij i obavio sam podosta velik shopping - priznao je hrvatski veznjak pa se prisjetio:

- Sjećam se jako dobro da smo putovali u Napulj na utakmicu Lige prvaka, a u Italiji je stvar već započela. Rekao sam liječniku da nisam siguran oko svega, ali da imam osjećaj da će biti puno, puno gore nego u tom trenutku - prepričavao je Hrvat pa poslao poruku podrške.

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Sada svi moramo biti zajedno. Naravno da bih i ja htio igrati nogomet na ulici, prošetati vani, ali moramo shvatiti da je ovo nužno.

Raketa je otkrio i svoju dnevnu rutinu otkako su igrači Barcelone u samoizolaciji. 

- Oni koji imaju djecu znaju da to nije lako. Ustajemo se oko 7:30, doručkujemo i provjerimo školske zadaće online. Malo se igramo s djecom, a potom ih uspavamo. Puno se smijemo i zabavljamo. To popravi svaki dan. Treba iskoristiti ovo zajedničko vrijeme koje imamo. Ujutro smo učitelji, a popodne se igramo s djecom.

Naravno, iako momčad nema uobičajene treninge, Rakitić radi od kuće prema zadacima Barcinog fitness trenera. 

- Svaki Barcin trener ima vlastitu grupu igrača s kojima rade. Moj trener je Antonio i svakodnevno se čujemo. On mi daje zadatke, ja mu postavljam pitanja, pojačavamo intenzitet. Svi su svjesni situacije - smatra Ivan

Kod kuće imam vlastitu teretanu. Moja supruga i ja idemo ondje svakoga dana, a ponekad i više puta dnevno. Djeci se isto sviđa. Dodali smo teretani sobu za igranje pa su djeca s nama dok treniramo - dočarava svoj kućni ugođaj hrvatski nogometaš. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome