Obavijesti

Sport

Komentari 82

Između njih 500, odabrali smo pet najljepših golova Ronalda

Između njih 500, odabrali smo pet najljepših golova Ronalda
1

Cristianu Ronaldu gol protiv Americe u polufinalu klupskog SP-a bio je 500. u dresu nekog kluba. Za Sporting ih je zabio pet, za Manchester United 118, a za Galacticose nevjerojatnih 377 golova. Uživajte...

VIDEO

Ove godine Cristiano Ronaldo će se sjećati kao jedne od najuspješnijih u svojoj karijeri. Osvojio je Ligu prvaka, Europsko prvenstvo, nagrađen je Zlatnom loptom  i došao je do 500. gola u klupskoj karijeri. Za to mu je trebalo samo 689 utakmica.

Najviše je zabijao desnom nogom, ukupno 335, lijevom je zabio 85, dok je glavom probušio mrežu suparnika 78 puta. Dva gola zabio je trupom. Osim što mu je gol protiv Americe bio 500. u karijeri, on mu je ujedno bio i 100. u međunarodnim natjecanjima.

5. vs. Rayo

Rivalu iz predgrađa Madrida Cristiano je često zabijao, ali ovaj gol ostao je upamćen kao najljepši. Opasan je u skoku, opasan je lijevom i desnom nogom, a tad su igrači Raya naučili da je opasan uvijek, makar bio leđima okrenut golu. Sjajna peta sjajnog Portugalca za peto mjesto na ljestvici.

4. vs. Arsenal

Ukupno je zabio 44 gola iz slobodnih udaraca, ali ovaj nije kao ostali. Ovdje je osim preciznosti Ronaldo pokazao i silinu svog udarca, svladavši Almuniju s oko 35 metara.

3. vs. Galatasaray

Ples s loptom za treće mjesto na našoj ljestvici. Vjerujemo da  igračima Galate pri rezultatu 5-1 nije bilo nimalo ugodno vidjeti Ronalda kako kreće na njih, jer i oni su bili svjesni da je to vjerojatno i šesti u njihovoj mreži. 

2. vs. Aston Villa

Opet je ovdje Ronaldo pokazao kakav je majstor. U malom prostoru, u situaciju gdje se lopta odbija kao u fliperu, u trenutku sekunde vidio je priliku zabiti petom - i uspio je. Suparniku kroz noge i golman nije imao šanse. 

1. vs. Porto

Kao djetetu Sportinga, Ronaldu vjerojatno nema ništa draže nego zabiti mrskom rivalu Portu. Iako je i ovaj udarac upućen s preko 30 metara, golman jednostavno nije imao nikakve šanse. I veliki Sir Alex Ferguson ustao mu je s klupe zapljeskati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu