Obavijesti

Sport

Komentari 182

'Ja kao Srbin nikada ne bih mogao trenirati hrvatski klub'

'Ja kao Srbin nikada ne bih mogao trenirati hrvatski klub'
1

Izbornik Srbije u razgovoru za Media servis je otkrio kako nikada ne bi mogao raditi u hrvatskom klubu te dodao da Hrvatska nije zaslužila imati 10 bodova u skupini

VIDEO

Do utakmice Hrvatske i Srbije na Maksimiru ostalo je još dva mjeseca (22. ožujka, op.a.), no Siniša Mihajlović gotovo je svakodnevno u medijima. Srpski izbornik u razgovoru za Media servis otkrio je kako je njegova reprezentacija već sada spremna za tu utakmicu, no isto tako i da ne razmišljaju još o maksimirskom derbiju. Ipak, utakmica je to koja nosi puno više od tri boda.

- Htio bih da svi ljudi koji dođu na stadion normalno navijaju za svoju reprezentaciju, ali da ne bude incidenata. Mi smo prvi koji moramo dati primjer. Ne znam što će biti s druge strane. Što je bilo, bilo je. Ja to znam najbolje jer sam iz tih krajeva gdje je bio rat. Ako ja mogu proći preko toga, mogu svi - rekao je Mihajlović.

Iako je rođeni Vukovarac, igrom slučaja Mihajlović nikada nije nosio dres jednog hrvaskog kluba. Najbliže je bio Dinamu, no kaže kako kao trener nikako ne bi mogao raditi u hrvatskom klubu.

- Ja kao igrač i trener koji sam bio u Interu, ne bih mogao trenirati Milan. Isto tako kao Srbin i izbornik Srbije ne bi mogao trenirati neki klub iz Hrvatske - kaže Siniša.

Srpski izbornik sa Štimcem nije bio u, blago rečeno, najboljim odnosima. No nedavno su izgladili sukob, a otkrio je i kako u nekim hrvatskim trenerima i bivšim igračima ima prijatelje.

- Dobar sam s Bokšićem, Šukerom, imam dobro mišljenje o Ćiri jer je veliki 'šmeker', sa Slavenom Bilićem sam super. Bili smo cimeri u reprezentaciji i pratim ga sada u Rusiji - priča za Media servis.

Iako Hrvatska ima 10, a Srbija tek četiri boda, Mihajlović ne smatra da je razlika u igrama i kvaliteti baš tolika.

- Po onome što je pokazala Hrvatska ne zaslužuje imati 10 bodova. To je iskusna momčad, za razliku od nas. Nama treba samo malo sreće jer smo sve utakmice odigrali dobro, osim one s Makedonijom. Cijenim sve vaše igrače, no ne bih nikoga izdvojio - zaključuje MIhajlović uz nadu da će se njegova reprezentacija veseliti nakon utakmice u Maksimiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše