Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Mi sami u obrani, a na nas idu dva Ibrahimovića': Zlatan zaigrao sa sinom u momčadi

'Mi sami u obrani, a na nas idu dva Ibrahimovića': Zlatan zaigrao sa sinom u momčadi

Rezervni igrači Milana, koji nisu igrali protiv Tottenhama (1-0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, zaigrali su na treningu protiv U-18 momčadi Milana. Zanimljivo, za mladiće je nastupio Zlatan zajedno sa svojim sinom

VIDEO

Zlatan Ibrahimović jedan je od razloga zašto je Milan prošle sezone osvojio naslov prvaka nakon 11 godina čekanja. Propustio je drugi sezone zbog ozljede, ali bio je pokretačka sila, desna ruka i karizmatik koji je nadahnuo svoje suigrače i napunio ih samopouzdanjem. Njegova uloga bila je neprocjenjiva. 

Zlatan ove sezone još nema niti jedan nastup zbog operacije koljena, a pitanje je i kada će se vratiti. S 41 godinom na leđima pitanje je može li još igrati na vrhunskoj razini, pogotovo s izraubanim tijelom koje je sve podložnije ozljedama. No, švedski karizmatik ne odustaje.

Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan

Dok je njegov klub u rezultatskoj krizi i praktički se oprostio od obrane naslova prvaka, Ibra žestoko i marljivo radi kako bi se što prije vratio utakmicama. Bilo to individualno, s prvom momčadi ili mlađim kategorijama, njemu je svejedno. Bitno je da se lopta vrti. 

Rezervni igrači Milana, koji nisu igrali protiv Tottenhama (1-0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, zaigrali su na treningu protiv U-18 momčadi Milana. Zanimljivo, za mladiće je nastupio Zlatan, a u napadu je zaigrao sa svojim sinom Maximilianom koji je rođen 2006. godine. Dvojica Ibrahimovića protiv tebe, ako je Maximilian po kratkom fitilju i talentu na tatu, suparničkim braničima nije bilo lako. Mladi nasljednik dobio je priliku zaigrati uz bok svojem ocu, slike koje će zauvijek pamtiti. 

Seniori su na kraju slavili 3-0, ali bila je to bogata nogometna lekcija za igrače koji bi jednog dana trebali biti budućnost milanskog kluba. Među njima je i Ibrahimovićev sin. Ako napravi upola ono što je njegov otac, bit će to velika karijera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini