Sport

Komentari 2

Jake Paul pred odlukom: Doktor mu savjetovao da više ne boksa zbog problema s pamćenjem

Jake Paul pred odlukom: Doktor mu savjetovao da više ne boksa zbog problema s pamćenjem

'Doktor mi je savjetovao da se prestanem baviti ovim sportom. To je sve što može napraviti kao doktor, savjetovati mi da prestanem prije nego ću imati ozbiljne posljedice', objasnio je YouTuber i boksač

Prije nego što sam se počeo baviti boksom, išao sam na CT mozga i doktor mi je rekao da krv ne dolazi do svih dijelova mozga zbog svih manjih potresa mozga koje sam imao za vrijeme bavljenja američkim nogometom, a nakon prve godine u boksu stvari su bile gore, započeo je za Grahama Bensingera YouTuber i boksač Jake Paul (24, 4-0).

Trebao se boriti protiv Tommyja Furyja (22, 7-0), polubrata teškaškog prvaka Tysona Furyja (33, 31-0-1), međutim Fury je odustao zbog ozljede te će se YouTuber ponovno sučeliti s bivšim prvakom UFC-ove velter kategorije Tyrona Woodleyja (39). Bit će to revanš nakon što je u prvom meču slavio YouTuber, a prema novim informacijama, možda će to biti i posljednji Paulov put u ringu:

Boxing: Paul vs Robinson

- Doktor mi je savjetovao da se prestanem baviti ovim sportom. To je sve što može napraviti kao doktor, savjetovati mi da prestanem prije nego ću imati ozbiljne posljedice jer boks utječe na mozak rapidnom brzinom. Uvijek sam išao na ljude koji su mnogo bolji od mene i polako napredovao prema njihovoj razini - objasnio je Paul.

Ima problema i sa slaganjem rečenica, a okreće se i alternativnoj medicini ne bi li si pomogao.

- Primijetio sam u razgovoru s djevojkom i prijateljima da se ne sjećam nekih stvari koje su se dogodile prije par dana. Nekad u govoru, događa mi se da nerazgovijetno izgovaram neke riječi što mi se prije nije događalo. Razgovarao sam s mnoštvom ljudi što napraviti kako bi se borio protiv toga, mogu li uzimati neke psihodelike ili nešto takvo - objasnio je YouTuber pa zaključio:

- Zvuči ludo, ali oni mogu poboljšati aktivnosti u mozgu i otvoriti novo viđenje na svijet, eksperimentirao sam s tim i pomoglo mi je - objasnio je YouTuber koji je nedugo nakon toga rekao ne da ne samo da ne misli odustati od borilačkih sportova, već da ide kod Habib Nurmagomedova koji će ga pripremati za prelazak u MMA.

Boxing: Paul vs Robinson

Podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju 18. na 19. prosinca, na rasporedu je drugi meč između Paula i Woodleyja u Amalie Areni u Tampi, SAD. 

Najčitaniji članci