Obavijesti

Sport

Komentari 90

Jakirović uoči Hajduka: Tenzije će biti visoke i rivalitet je velik

Jakirović uoči Hajduka: Tenzije će biti visoke i rivalitet je velik
1

Hajduk igra doma. Očekuje se njihova pobjeda i oni su favoriti. Na nama je kako ćemo se snaći i odgovoriti. Moramo biti puno bolji u otvaranju utakmice nego u Osijeku, rekao je Jakirović

VIDEO

Uoči gostovanja Rijeke na Poljudu kod Hajduka u 20. kolu Prve HNL koje se igra u nedjelju s početkom u 17.30 sati, trener Sergej Jakirović najavio je jadranski derbi. 

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Hajduk je u prednosti od 19 bodova od Rijeke koja je trenutačno na desetom mjestu. 

- Debi je derbi, tenzije će biti visoke, emocije prisutne. Sve pred dobro popunjenim tribinama, jer pretprodaja ide dobro koliko sam pročitao - kaže trener Rijeke. 

Momčad se s Jakirovićem počela dizati na ljestvici i osvajati bodove, a trener ističe da se nadaju pobjedi. 

- Zahtjevna je to utakmica u kojoj Hajduk želi isprati gorak okus poraza iz prošlog kola, dok je nama s važnom pobjedom u Šibeniku bilo puno lakše raditi. Želimo se dobro prezentirati i nešto uzeti. Domaćin će se sigurno željeti nametnuti od prve minute, a na nama je da odgovorimo. Tu prije svega mislim na odgovornu igru u obrani i čvrstinu u duelima. To mora biti još bolje kako bi se oduprijeti početnom naletu - rekao je Jakirović. 

Osijek i Rijeka u Gradskon vrtu igraju 18. kolo HNL-a

Nakon suspenzije zbog žutih kartona, u redove Rijeke vraća se Vukčević. 

- Bodetić ima jedino jednu manju ozljedu, nije ništa strašno. Ostali su svi spremni - kazao je. 

Jakirović ističe da je naglasak na Hajduku. 

-  Hajduk igra doma. Očekuje se njihova pobjeda i oni su favoriti. Na nama je kako ćemo se snaći i odgovoriti. Moramo biti puno bolji u otvaranju utakmice nego u Osijeku - rekao je Jakirović pa dodao: 

- Iz svake utakmice nastojimo izvući pouke, a treba priznati da je momčad iz prvog dijela bila malo mentalno poljuljana dok je sada situacija puno bolja. Svjesni smo da ne ide to preko noći, ali lakše je sada kada smo uzeli četiri boda. Pritisak će biti na Hajduku, probat ćemo to iskoristiti.

Rijeka: Konferencija za medije HNK Rijeka uoči utakmice s HNK Hajduk

Na treninzima se pokušalo s nekim rotacijama, ali konačnu odluku će donijeti uoči utakmice. Kao trener Zrinjskog Jakirović je u generalki pobijedio Hajduk na Poljudu 1-3.

- Očekujem da ćemo prije svega pokazati hrabrost. Dečki znaju da je utakmica važna. Ali nama je svaka važna. Rivalitet je velik, ali nitko više od mene ne želi pobjedu - rekao je pa zaključio: 

- Naravno da bih volio obradovati sve navijače i simpatizere Rijeke, tko sretniji od nas. Ali prvo mi moramo sebe obradovati s jednom dobrom igrom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 90

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...
KORAČIĆ OD SNA

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...

Kopenhagen se oprostio od titule u Danskoj pa ako Borussia Dortmund ne osvoji Ligu prvaka 1. lipnja, Dinamo će sljedeću sezonu u Ligi prvaka krenuti od play-offa, a ne od drugog pretkola, kao što je bio slučaj prethodnih godina
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'